02 huhtikuuta 2015

Uudet ripset, uusi ilme

Ihan en eiliselle ehtinyt postausta tehdä alkuperäisestä suunnitelmasta huolimatta...
Tiistaina kuitenkin koitti se päivä, jota jo odottelin ihan täpinöissään, sillä edessä oli minullekkin ihan täysin uusi juttu. Edellisellä viikolla kävin hiuksia huollattamassa BPhair Salonin Iinan luona ja siinä samalla tuli puheeksi ripsien pidennykset ja eihän siinä montaa lausetta ehditty sen jälkeen edes jutella kun minulla oli jo aika varattuna ripsien pidennykseen. Huikeeta.

Olin jo vuosikaudet haaveillut laittavani ripsienpidennykset, mutta jotenkin se vain on jäänyt, no ei jäänyt enää. En osannut edes ajatella kuinka järjettömän suuri muutos olisi edessä...

Lähtötilannehan oli siis tämä. Ripsiähän minulla on paljon, mutta ne on kohtalaisen lyhkäiset ja hennon vaaleat.... niinkuin aika monella muullakin suomalaisella.

Iina työnsä äärellä

Aika hurahti tuossa höpötellessä ihan huomaamatta ja melkein yllätti, kun huomasin että valmista on. Olisin viihtynyt tuossa vaikka pidempäänkin. Aika usein kuvitellaan, että ripsien pidennykset tehdään aina tietyn kaavan, mukaan mutta todellisuudessa kahta samanlaista pidennystä ei ole. Jokaiselle pidennys suunnitellaan henkilökohtaisesti omien ripsien, oman tyylin ja toiveiden mukaan.
Itselläni ei toiveita taikka vaatimuksia ollut ollenkaan, tuumasin vain Iinalle, että tee sallaiset hyvät :)
Vapaat kädet periaatteella siis mentiin tässäkin ja luotin Iinan ammattitaitoon ihan sokeasti,
ja kyllä kannatti!

Aina ripsienpidennys ei tarkoita välttämättä ihan mielettömän pitkiä ripsiä, vaan pidennys voi olla luonnollisen huomaamaton myös. Ehkäpä vain pieni muutos sitä omaa arkea helpottamaan.
Voin kyllä oikeasti allekirjoittaa sen väitteen, että nämä todellakin auttavat siinä arjessa.
Huoletonta kauneutta, ilman että tarvitsee viettää aamuisin pelin edessä aikaa kovinkaan pitkään.

Jokainen ripsi liimataan kiinni oman ripsen tyveen. Ripsiä ei siis liimata ihoon, mikä onkin aika yleinen harhaluulo. :)


Valmista <3

BPhair Salonin Iina on sertifioitu ripsiteknikko, huippuammattilainen.

BPhair Salon käyttää Bremau Beautyn huippulaadukkaita ripsiä.



Tässä siis lopputulosta. Muutos on ihan huikea ja ei ehkä välttämättä edes välity näin kuvien kautta juuri sellaisena kuin se todella on. Muutos ilmeessä on todella suuri. Paitsi että muutos on ulkoinen se on myös henkinen... Kieltämättä se leuka nousi ripsien laiton jälkeen ylemmäs ja ryhti parani.
Naiselle todella tärkeitä asioita, taas tuntuu että ns. kantaa itsensä huomattavasti paremmin kuin ennen.

Ennen ripsien laittoa tein vähän taustatutkimuksia ja otin selvä muiden kokemuksista. Joillain ripset pisteli, joillain silmiä kirveli paripäivää ripsien laittamisen jälkeen, oli punoitusta, turvotusta luomilla jne...Luin juttuja, joissa kerrottiin laittamisen aikana tuntuneesta kovasta kirvelystä ja pistelystä... Henkilökohtaisesti voin kumota JOKAISEN ylläolevan väitteen. Minulla on todella herkät silmät, niinkuin aiemmin olenkin jokertonut, että joskus jopa muutamat eyelinerit on aiheuttaneet kovan kirvelyn... Ripsien laittaminen ei tuntunut yhtään miltään, ei pistelyä ei kirvelyä ei mitään. Ainoastaan se huvittava tunne, kun itsekkin tunsi sen, että siellä onkin jotain paljon enemmän kuin ennen. Minusta laittaminen oli oikeasti niin rentouttavaa, että jos emme olisi olleet äänessä liki kokoajan olisin takuulla nukahtanut. 

Ripset eivät tunnu yhtään miltään ja eihän niiden kuulukkaan tuntua. Nämä olivat heti täysin omat ja kuin olisivat olleet minulla aina. Ei olle ollut punoitusta ei kirvelyä eikä yhtään mitään.
Tässäkin siis ratkaiseva tekijä taitaa olla se ripsien laittajan ammattitaito.
Itse olen tosi tarkka ja kun vaadin itseltäni sitä täydellisyyttä, vaadin sitä aina kaikilta muiltakin.
Nyt mentiin sen mun oman täydellisyyden rajan ylitse että heilahti.
Iina saa kyllä ammattitaidossaan ja palvelussaan minulta niin suuret ylistykset, että sanat loppuu kesken :)

Mitäs tykkäätte? 

Ensimmäisenä aamuna herätessäni oli kyllä lievästi sellainen Kauniit ja rohkeat efekti....
Peilistä ei katsonutkaan se silmät ristissä, tukka pystyssä alakertaan puoliunessa marssiva äityli...
Mä näytin oikeesit heränneeltä kun katsoin peiliin :D Muutos yleisilmeessä on niin mielettömän suuri että sitä on vähän vaikea pukea sanoiksi tänne. Voisin kyllä sanoa, että nämä ovat jokaisen, varsinkin kiireisen naisen pelastus. 

Haluatko sinäkin kevääseen uuden ilmeen?

Minullapa on mukavia uutisia varsinkin täällä Oulun läheisyydessä asuville.
Iina teki teille lukijoille aika kivan tarjouksen,

Kun varaatte aikaa ripsienpidennykseen BPhair Saloniin Iinalle puh. 044 7277 513  ja mainitsette aikaa varatessanne koodin Clivianna, saatte ripsienpidennykset 15% alennuksella!!
Kannattaa siis käyttää tilaisuus nyt hyväksenne ja hankkia kevääseen uutta ilmettä.





sis. yhteistyökumppanin mainoslinkkejä

5 kommenttia:

  1. Mielettömän kaunis!

    VastaaPoista
  2. Ihanat säihkysilmät, tosi kauniit! Mikä tekisi parempaa naisen itsetunnolle kuin tämmöiset ripset! Itse käytän joka aamu ripsaria ja veivaan sitä kuuliaisesti ennen ihmisten ilmoille lähtöä, mutta jos olis TUOMMOISET ripset...Wau, tosi mahtavat! Kyllä kehtaa mennä vaikka mihin, ja uskon sataprosenttisesti sen, että väkisellä selkä suoristuu ja ryhti paranee, kun omistaa noin ihanat silmät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tosiaan ryhti parani heti kertaheitolla ja se näissä on se paras juttu se helppous. Itsekkin kun on koko pienen ikänsä tottunut meikkaamaan joka ainoa päivä, tuntuu vieläki oikeestaan aika käsittämättömältä se ajan vähyys, joka aamulla menee siihen peilin edessä pyörähtämiseen. SUOSITTELEN!

      Poista
  3. Hei! Onko nuo normaali ripsienpidennykset vai volyymit? :) ja paljonko maksoi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Normaalit pidennykset on :) 130 maksaa uudet ripset ja jos vaan oot täst oulun lähimaastosta, niin Iinalta saa sen 15% alennuksen kun aikaa varatessa mainitset: Clivianna :) Oon kyllä tykänny näistä niin paljon, että ilman en taitaisi enää pärjätä!

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)