11 tammikuuta 2014

Mikään ei ole ikuista...

Monta kertaa lasten touhuja katsellessa on mieleen tullut ajatus, että entäs jos itselle tapahtuisi jotain, vaikkapa vakava sairastuminen, mitä sitä sitten tekisi. Jos itse on ns. pelistä pois, on koko perheen tilanne aikalailla vaakalaudalla. Tällaisia ajatuksia ainakin minulla on tullut vasta lasten myötä. Ennen sitä ei edes tullut ajatelleeksi, että mitä vakava sairastuminen omalla kohdalla voisi edes tarkoittaa. Oikeastaan ei edes käynyt mielessä, että sellainenkin olisi mahdollista. No, niin se äitiys muuttaa ajatusmaailmaa.
Sitä ei olla ikuisesti täällä ja entäs jos jotain tapahtuu jo vaikka lasten ollessa pieniä?

Elämä on kuin palapeli... Jos kaikki palaset eivät olekkaan tallella...


Sain itse tässä jokin aika sitten puhelun AIG- syöpävakuutuksen edustajalta ja hetken juteltuamme, en enää miettinyt hetkeäkään. Siinäpä se oli, se ratkaisu siihen mitä olin miettinyt. Mikä turvaisi perheenkin tilannetta, jos itse sairastuisin vaikka rintasyöpään. Vakuutus on käytännössä tarkoitettu vakavan sairastumisen aiheuttaman radikaalin elämän  muutoksen turvaamiseen. Korvaamaan aiheutuneita kuluja ja turvaamaan taloudellista tilannetta pitkienkin hoitojaksojen aikana, jolloin ei tietenkään voi tehdä työtään.

Kun tein päätöksen vakuutuksen ottamisesta, jotenkin tuli helpottunut oli siitä, että pienellä satsauksella kuukaudessa, voin turvata sekä omani että perheeni asioita, mikäli jotain todella tapahtuisi enkä pystyisi itse olemaan kantamassa sitä omaa korteani kekoon.

Elämän polku voi olla kivikkoinen...


Nytpä sain vielä mahdollisuuden kertoa tästä teillekkin ja samalla sain mahdollisuuden tarjota tätä kaikkea myös teille ja vieläpä extroilla höystettynä.

Teillä kaikilla on nyt mahdollisuus yhteystiedot jättämällä saada maksuton tarjous tästä naisten syöpävakuutuksesta, samalla jokainen yhteystietonsa jättänyt osallistuu 300 euron FashionStoren lahjakortin arvontaan (!) ja jokainen tietonsa jättänyt saa vielä maksuttoman käsilaukkuvakuutuksen!

Ja Mikä se sitten on?

No, Maksuton käsilaukkuvakuutus korvaa laukkusi ja sen sisällön ryöstön tai varkauden yhteydessä.
Vahingon tapahtuessa voi siis saada jopa 250 € korvauksen itse käsilaukusta sekä 250 € korvaamaan kuita kuluja: Maksukorttien ja henkilöpapereiden uusimiseen, avaimien ja lukkojen uusimiseen, sekä meikkeihin ja koruihin, joita mahdollisesti laukussasi kannat. Itselläni ainakin käsilaukku sisältää suunnilleen koko maallisen omaisuuden ;)

Valitettavasti nämä varkaudetkin ovat lisääntymään päin koko ajan ja mitä enemmän kevättä kohti mennään, sitä enemmän näitä ikäviä vahinkoja sattuu.

Tässäpä teille nyt mietittävää ja ainutlaatuinen tilaisuus saada tämä kaikki itsellenne pelkästään yhteystiedot jättämällä! Koskaan emme voi tietää mitä huominen tullessaan tuo...

Yhteystiedot pääsette jättämään TÄSTÄ


sis. yhteistyökumppanin mainoslinkin

1 kommentti:

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)