03 tammikuuta 2014

Sitä sun tätä... eli viimeisimmät kuulumiset

Tarkoitushan oli tekaista kunnollinen raportti meidän Joulusta, mutta sepä nyt on jäänyt, ja oon itse ilmeisesti ahminut näitä joulupostauksia jo niin paljon, että päätin jättää itse sellaisen nyt tekemättä :)
Joulu kuitenkin oli kaiken kaikkiaan Ihana. Ihania ihmisiä, ihanaa ruokaa ja ihanaa tunnelmaa.

Paljon kävi joulun aikaan vieraita ja lapset tietenkin ihan tohkeissaan kaikista ja energiaa on riittänyt liiaksikin asti. Oli ne nuo naperot olleet pakettimäärästä päätellen niin kilttejä, että minä kyllä epäilin joulupukin vähän jo erehtyneen... Voihan se olla, että tuo vanha ukkeli on jo niin höppänä, että tuo vähän ylimääräistäkin ;D

Kuviakin ois muutamia, mutta puhelimella otettuja eli en edes ala niitä tänne ihmisten kiusaksi laittamaan, on ne sen verran huonolaatuisia. Ennen Joulua... oliko tuo aaton aattona allekirjoittaneen läppäri sano lopullisesti sopimuksensa irti ja se oli sen koneen tarun loppu. Pelkäsin jo kaikkien kuvamuistojenkin menneen sen siliän tien, mutta ONNEKSI suvusta löytyy rautainen ammattilainen, joka sieltä on kuulemma saanut 90 % kuvista pelastettua.

Nyt siis olen bloggaaja, jolla ei ole konetta eikä kameraa... edessä loistava tulevaisuus...
Voi varmaan jokainen aavistaa, että eipä ole paljoa inspiraatioita siis herunut koko tähän hommaan, mutta jospa se tästä pikkuhiljaa taas, lainakoneen varassa mennään siihen asti, että joku ystävällisesti lyö mulle rahat kouraan että mene ja osta kone taikka sitten tuo mulle sen uututtaan kiiltävän läppärin suoraan kotiovelle... sitä päivää siis odotellessa.

Tänäänkin oon varmaan sen 50 kertaa istunut jo tähän koneen ääreen ja melkein aloittanut kirjoittamisen... tää oli sitten se 51 kerta varmaan, kun jotain tekstin tapaista jo sain aikaiseksikin.
Millähän sitä saisi itsensä taas tsempattua bloggailuun, kun koko ajan on alkanut vaan kaikki vastustaa :(

Vaikka mitä juttuja olisi teille kerrottavaksi, mutta tarvinnee ensin kasata itsensä, että jaksaa taas keskittyä olennaiseen.


Jokatapauksessa, TÄMÄ aiempi postaus aiheutti sen verran kysymyksiä sähköpostiin ja muuallekkin, että muutamalta mielipiteen kysyttyäni, päätin julkaista eräänlaisen vastauspostauksen, josko siitä olisi vaikka hyötyä muillekkin. Postaus siis tulossa ihan näinä päivinä :)

Toivottavasti saan jotain muutakin pikkupostausta aikaiseksi :)


Ihanaa perjantaita kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)