05 tammikuuta 2014

Ratkaisu kummalliseen vaatekokoon?

Itselläni ainakin tahtoo paitapuseroiden kanssa olla sellainen ongelma, että oma vaate koko on sellainen, jota ei tunne mikään valmistaja. Jos Paita istuu hartioista ja rintojen kohdalta, hihat saa rullata tuhannen solmulle löytääkseen kädet, jos taas hihat ja pituus ovat sopivia, paita kiristää yläosasta niin, että käsiä ei uskalla liikuttaa tai mahdollisesti nappi yrittää singahtaa vastaantulijaa otsaan.
Ja tiedän, en ole ainoa, jolla on ongelma tuon täydellisen istuvuuden kanssa.
Ei juurikaan huvita rahojaan tuhlata vaatteeseen, joka sitten kuitenkin jää kaapin perälle, koska ei tunnu hyvältä päällä.

Eilen illalla pääsin tutustumaan ajan kanssa tähän aika uuteen juttuun: Tailor Storeen
Sivusto on nyt ihan vasta tullut saataville myös suomeksi, niin päätimpä vilkaista ihan ajan kanssa ja yllätyin aika positiivisesti.

Tuolla siis voi itse syöttää palveluun omat mitat, valita paidan kankaan, kuosin ja paljon muuta.
Jokainen tilaus siis valmistetaan täysin mittatilaustyötä just sinun mittojen mukaan. Vähän siis niinkuin nykyaikainen räätäli :)

Löytyipä tuolta muuten näitä tällä hetkellä suurta suosiota nauttivia ruutupaitojakin ;)

Pitihän se siis rekisteröityä hetken tutkinnan jälkeen. Rekisteröitymään pääsee sivuston ylälaidasta --> Kirjaudu sisään --> rekisteröidy asiakkaaksi. Kun rekisteröityessä huomaa tarkistaa, että ruksi on kohdassa tilaa uutiskije, saa vielä 10 € alennuskoodin, jonka voi käyttää jo 50 € tilauksen yhteydessä :)
Sitten vaan omia mittoja syöttämään ja vaatteita suunnittelemaan.

Eipä muuten olleet edes hinnalla pilattuja... nyt juuri ALE menossa ja löysin aivan ihania malleja, nyt vaan täytyy viedä suunnittelu loppuun asti. Piti vaan välillä tulla Teillekkin tästä kertomaan :)

Tuolla oli miehillekkin aika kattavasti mahdollisuuksia. Miehillä taitaa olla vielä ehkä enemmän näitä istuvuusongelmia kuin naisilla, mutta miehet ei juuri siitä taida valittaa niin suureen ääneen kuin me naisväki :)
Tuossa voisi olla ratkaisu myös vaikka tuleville sulhasille, joilla on ongelma löytää istuvia paitoja jne.
Kukapa sitä elämänsä tärkeimpänä päivänä haluaisi viettää tuntitolkulla sieltä sun täältä kiristävässä ja ahdistavassa paidassa.


Nyt täytyy jatkaa suunnittelua, mutta tässä tosiaankin voisi olla ratkaisu meille "kummallisen kokoisille" :)

Käykääpäs kurkkaamassa ja mitäänhän siinä ette menetä, jos rekisteröidytte ja kokeeksi käytte suunnittelemassa ;)

Eli tänne siis:





sis. mainoslinkin

7 kommenttia:

  1. postaukset ois kivempia jos ne sisältäis kuvia :) http://jenzkusmile.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista :) Kuvia on kyllä tulossa, mutta tällä hetkellä tämä bloggaaja on ilman kameraa ja puhelimen kuvanlaatu on mitä on ;) Mutta jospa seuraavaan jo jotain sais... ;)

    VastaaPoista
  3. Tuolta klikkauksen takaahan niitä kuvia löytyy... vink vink.... heh heh...Loistava idea, usein juuri hihat on liian pitkät, tai sitten, kas kummaa - tuo lantion seutu turkanen kiristää valmispaidassa...älä nyt sano että dieetille, joo joo tiedän, mutta ois kiva jos ois sopiva paita, kaikin puolin, eli käynpä varmasti klikkaan tuolla!

    VastaaPoista
  4. Moikka! :) En oo ikinä ennen kuullutkaan tälläsestä sivusta :D Aika kätevä ainakin tälläselle, jonka mittasuhteet on niin kummalliset, ettei kunnolla istuvia vaatteita meinaa löytyä. Mie tykkäilen sun blogista kovasti ja tietysti jään seurailemaan sua!

    Oon aktiivinen kommentoija (lue: häiriköijä), joten varaudu... 8) Terkuin Jonna.

    p.s: mikäli teikäläistä kiinnostaa kosmetiikka ja kaikenlainen tyttöhömppä, niin toivotan sut tervetulleeksi kyläilemään mun sivuille: http://not-another-mannequin.blogspot.fi/ .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tervetuloa seurailemaan ja innokas kommentointi on enemmän kuin tervetullutta, joten saat oikein luvan häiriköidä ;) Eikös muuten olekkin aika mielenkiintoinen tuo sivusto :) Mullekkin tuli uutena juttuna ja vasta tämän postauksen myötä pääsin tähän tutustumaan kunnolla. Tosi Jees juttu :) Tottakai... Kävin jo vierailulla ja niinhän siinä kävi, että lukijan sinä minusta sait :) Terkuin Clivianna

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)