04 tammikuuta 2014

Vastauksia

No tässäpä tämä luvattu vastauspostaus nyt tulee. Eli kysymyksethän koskevat jokainen TÄTÄ aiempaa postausta, jossa kerroin kumppanuusmarkkinoinnista ja mahdollisuuksista siis tehdä omalla blogilla, uutiskirjeellä tai nettisivullaan selvää rahaa.


1. onko rekisteröityminen varmasti ilmaista?

Kyllä, rekisteröityminen on täysin ilmainen, eikä velvoita sinua mihinkään. Tarkoitan siis, että sinun ei ole pakko heti olla lisäämässä mainoksia sivuillesi, vaan voit vaikka odottaa tulevia kampanjoita, jotka sopivat paremmin oman sivustosi sisältöön. ja voit rauhassa tutustua kampanjoihin ja järjestelmän toimintoihin.

2. Millaisella kampanjalla kannattaa aloittaa?

Jokainenhan voi päättää kampanjansa itse, mitä haluaa lähtä ajamaan eteenpäin.
Aloitteleville olen suositellut esimerkiksi Survey (kysely) kampanjoita, jotka ovat helppoja ajaa eteenpäin lukijoille.

3. Onko mainosten lisääminen vaikeaa?

Ei ole, kunhan alkuun pääsee :) Järjestelmästä löytyy valmiit koodit, jotka voi liittää suoraan esimerkiksi tänne bloggerin omiin gadgeteihin. Ja jos tuntuu alkuun vaikealta, olen luvannut auttaa ja antaa neuvoja mainosten lisäämiseen :) Eli aivan aloittelijakin pääsee varmasti alkuun!

4. Mistä maksut koostuu?

Sinulle kertyvät tulot määräytyvät aina kampanjan mukaan, joistain kampanjoista voi saada korvauksen klikkauksen perusteella, joistain myynnin perusteella ja vaikka erimerkiksi nämä Survey -kampanjat tuottavat tuloja sinulle sen mukaan, mitä kyselyyn vastaava lukija vastaa.

5. Mikä on parasta tässä hommassa?

Omasta mielestäni ehdottomasti parasta on se, että kun olen valinnut kampanjan, jota haluan lähteä ajamaan eteenpäin, voin kohtuu vapaasti kehitellä itse sen, miten tämän markkinoinnin toteutan. Tämä siis tuo haastetta siihen normaaliin bloggaamiseen, kun välillä todellakin tuntuu, että koko bloggaaminen tuntuu niin väkisin väännetyltä, näistä kampanjoista saa aina vähän uutta inspiraatiota, kun pääsee itse kehittelemään ja pähkäilemään miten kampanjaa kannattaisi lähteä markkinoimaan eteenpäin :)


Toivottavasti näistä vastauksista oli hyötyä muillekkin :)

Eli kysehän todellakin oli tästä,Click Here



Jos kysymyksiä vielä herää, autan enemmän kuin mielelläni :)





sis. mainoslinkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)