08 tammikuuta 2014

Puhelimen tyhjennys eli kuvasaastetta :)

Pitipä pitkästä aikaa suorittaa kunnollinen puhelimen tyhjennys.
Kuvasaastetta löytyi enemmän ja vähemmän huvittavassa muodossa ja olipa ollut esikoinenkin asialla kuvaamassa, ainakin siltä otokset näytti. Oli kuvattu milloin mattoa, milloin kuvassä näkyi pikkuneidin korva taikka kuvaajan oma peukalo.

Tässäpä siis vähän kuvatuksia teillekkin katseltavaksi. Osa kuvista on tainnut jossain postauksessa vilahtaa aiemminkin, mutta haitanneeko tuo mitään?

Kuvat siis todellakin puhelimella kuvattuja eli älkäähän lynkatko mua huonon laadun vuoksi :)


Syksyn värejä

Jotain kaunista tämän harmauden keskelle... Tämä raukka sinnitteli loistossaan aina lumen tuloon saakka.

Bloggaaja työnsä ääressä

Viime syksyn viimeisiä lämpimiä päiviä...

Syksy saapuu

Viimeisten lämpimien päivien terassityöskentelyä

Kylmä varmaan yllätti ja leiri siirtyi makuuhuoneeseen... huomatkaa bloggauseväät; Turkinpippuripussi ;D

uuden kodin tunnelmia

Kuopuksen iltatyyliä ;)

Täällä todistettavasti ON OLLUT lunta... no ei ole enää juuri nimeksikään :(

Pesue joulutunnelmissa <3

5 kommenttia:

  1. Voi että miten ihana blogi. Tämä on erilainen ja erottuu joukosta hyvällä tavalla. Kivaa saada olla uusi lukijasi :)! Ihania pikkusia, oi lapset ovat ihania. Olet nätti muuten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos ihanasta kommentista <3 Tällaisia kommentteja kun saa, jaksaa aina jatkaa bloggailua ja saa niin paljon uutta energiaa :) Olet erittäin lämpimästi tervetullut lukijaksi! ja Kiitos :)

      Poista
  2. Ihania kuvia! Kuopuksen tukkatyyli ja silmät sanoo eri asioita - väsyttää, mutta eihän sitä vielä voi mennä nukkuun...luultavasti vielä iltavilli päällä!! Lapset joulutunnelmissa on tosi ihana kuva.Kyllä luontokuvat on kauniita, ei voi muuta sanoa, värejä löytyy kiitettävästi, ei ne kuvat huonoja ole ;) Toi auringonlaskukuva on aivan ihana, sitä voi vaan katsoa ja katsoa...saati että näkis luonnossa saman! Bloggaajalla on hyvät eväät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvaushetkellä kuopuksella todellakin oli niin megalomaaninen iltavillipäällä, että äiteetä ihan jo hirvitti :) No hauskaa oli ainakin pojalla itsellään, äidillä ei niinkään, kun sai juosta naperon perässä tuhatta ja sataa ja nappula kirkuen juoksee karkuun ;D

      Poista
  3. Muistan tunteen...koita siinä sitten sanoa että "nyt pitäs lähtä nukkuun..." heh heh ihana kuva, kertoo kaiken oleellisen tilanteesta! No ne menee loppujen lopuksi niin äkkiä ne ihan pienten vinkeet...vaikka sittenhän ne on isompien vinkeitä..

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)