09 heinäkuuta 2014

Hellepäivien vinkit

Henki lähtee! Juu, ei sais tieten valittaa, mutta ei oo alkuunkaan mun juttu tällaiset helteet. Kesä on kiva, mutta liika on liikaa. maksimissaan 20 astetta lämmintä varjoon ja pieni auringonpaiste ois ihan parasta. Vaikka horoskooppimerkki väittää, että mun pitäis olla täysin kesäihminen, niin metsään kyllä menee. Syksy ja varsinkin se alkusyksy on just mun juttu. Sitä odotellessa :)

Tässäpä kuitenkin teille vähän ajankulua hellepäiviin. Näitähän käy läpi siinä samalla kun, aurinkoa ottaa ;)


Voita matka venetsiaan

Sisusta kotisi 6000 eurolla

Matkusta kauniille Balille

Voita vuokravapaa vuosi!


Tässäpä vähän ajanvietettä teille!


Minulta on monen monta kertaa kyselty omasta elämänmuutoksesta ja siitä kaikesta, mistä elämänmuutokseni on saanut alkunsa. Toisessa blogissanihan, jota tosin enää ei päivitetä, oli pitkä tarina koko prosessista, mutta ehkäpä se tekee itsellekkin hälillä hyvää palata sen verran menneisyyteen, että muistuu mieleen ne kaikki karutkin totuudet. Eli, tulossa on siis vähän lyhennetty versio koko prosessista, jospa se antaisi vastaukset teidän kysymyksiinne :)

Mukavia hellepäiviä teille, nauttikaa jokainen joka niistä tykkää :)

4 kommenttia:

  1. Joo, se on tosiaan semmonen juttu että mennään taas ääripäästä toiseen - alkukesästä, kun piti jo olla kesä, satoi lunta ja oli niin maan perusteellisen koleaa kuin syksyllä... ja nyt sitten on 27 varjossa ja auringon puolella varmaan 50 jos ei enemmänkin... No, nyt on ainakin meikäläisen sydäntautisen aika istuskella joko varjossa tai sitten suosiolla viileämmässä sisällä. Onneksi mikään ei pakota menemään välttis ulos! Ei siinä mitään, kesän pitää olla kesä ja suotakoon se onnellisuus auringonpalvojille, että saavat nauttia tästä helteestä, talvella on sitten saman verran pakkasta. Kunpa saisi tätä lämpöä vähän varastoon, ja vois vaikka avata sitä lämpöpulloa siellä pakkasilla...Lomalaisille tämä on kyllä varmasti sitä toivottua säätä jos mikä! Yks tuttu sanoi hauskasti, että "on se kumma että ihimiset mennee ulukomaille lämpöön ku täälläki on niin älyttömän kuuma, ettei oo ennää ees mukavaa..." Niinpä, mutta makuasioistahan ei voi kiistellä joten eletään nyt kukin tavallamme näitä hellepäiviä...Mukavaa kesää!

    VastaaPoista
  2. juu, makuasioista ei voi kiistellä. Nyt aamulla klo näytti 05.30 kun ensimmäisen kerran avasin ulko-oven, olipa taivaallinen tunne: Aurinko paistoi, tuuleskeli reippaammin ja lämpöä reilusti vähemmän. Piti hengitellä kunnolla raitista ilmaa, kun pariin päivään ei sitä iloa ole saanut :D

    VastaaPoista
  3. Sanos muuta, kaikesta lämmön ihanuudesta huolimatta olin myös niin ilahtunut siitä, että ei ollut heti aamusta niin paahtava helle vaan ihana auringonpaiste ja tuulee sopivasti. Paljon keveämpi olo ilman sitä painostavaa hellettä!!

    VastaaPoista
  4. Hei, EMP:n sivuilla mahtava kilpailu, voi voittaa 500 euroa shoppailurahaa!!! Käykää heti osallistumassa!

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)