04 heinäkuuta 2014

Uutuus: BpHair verkkokauppa kuluttajille

Ihanaa perjantaita! Kuten näkyy, blogi on saanut pikkiriikkisen ulkoasupäivityksen jälleen, mutta sepä ei ollut se pääasia, jota tulin kertomaan teille. Vaan pääasia oli;

Nyt se on täällä! BpHair on avannut kuluttajille suunnatun verkkokaupan ihanine tuotteineen.
Hoitotuotteita hiuksille, tarvikkeita, koruja, mekkoja ja vaikka mitä ihanaa ja tuotteita lisätään koko ajan lisää. Itse taisin jo koukuttua ja todennäköisesti käy niin, että käyn vähän väliä kurkkailemassa, että mitä ihanuuksia sinne ilmestyy.
.
Esimerkiksi nämä BPring moniväriset puhelinlankaponnarit on niin herkullisen värisiä, että väkisinkin tulee mieleen kirpsakan raikkaat hedelmäkarkit :)


Aiemmin jo postasinkin mun suuresta rakkaudesta; BpHair Pro Curlerista ja nyt sekin on jokaisen saatavilla täällä! Huomioikaapas muuten, että tästä on avajaistarjous voimassa 10.7. saakka ;)
Aiemman postauksen ja omat käyttökokemukset voi BpHair Procurlerista lukea täältä!



Itse käytän todella paljon verkkokauppoja ja yksi ehdottoman tärkeä asia, johon itse aina kiinnitän huomiota on maksutavat, niitä on löydyttävä kattava valikoima ja ilokseni huomasin, että täällä näin ainakin on :)
Ja varmuudella voin sanoa, että tässä verkkokaupassa tuotteiden laatu on enemmän kuin sydämen asia!

Verkkokaupasta löytyy niin monenlaista, että lienee helpompi kun kurkistatte itse mitä kaikkea tämä verkkokauppa sisällään pitää:



Ihanaa viikonloppua kaikille ja odotetaan nyt niitä oikeasti kesäisiä ilmoja ;)
Itse otan ja pakkaan mini-ihmiset autoon ja lähdemme tekemään pienen yllätysvisiitin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)