07 heinäkuuta 2014

Kotimaisemissa

Perjantaina tuli tehtyä sellainen pikkuisen extempore reissu omalle kotiseudulle. Asiat organisoitui niin hyvin, että auto jäikin minulle päiväksi käyttöön, joten eihän siinä muuta kuin naperoille ykköset päälle ja matkaan. Suuntana oli meidän neitimme kummisetän viisikymppiset ja sen jälkeen papan luona vierailu.
Mukava oli reissu ja muksutkin oli aivan kokonaan tappelematta autossa, (iso jee)

Tässäpä kuvia minun kotimaisemista

Sielun lepuutusmaisemia...




Kiirettä pitää pojalla


Meidän perheessä legendan jalustalle nostettu Leevi-kissa joutui pakenemaan 3 pientä riiviötä erinäisiin paikkoihin :D

Siltaralli





Papan luona piha loisti, kuten aina. Vaikka puutarhuri itse väitti, ettei mikään kasva eikä kuki, niin otan oikeudekseni olla pikkusen erimieltä asiasta :D Terkkuja siis sinne! 






Nyt on viikonloppu takanapäin taas ja koitetaan suoriutua taas arkiseen aherrukseen. hellepäivä on ilmeisesti tiedossa ja en valita ainakaan vielä tähän aikaan aamusta yhtään niiden kaikkien sateiden jälkeen, mutta kysytäämpä iltapäivällä uudestaan... vastaus taitaa siinä vaiheessa olla jo jotain painokelvotonta liillisesta kuumuudesta ;)

8 kommenttia:

  1. Niinpä, eihän näistä maisemista raski lähteä pois...eihän....tai kannattaisko olla paluumuuttaja? Sielu lepää näissä maisemissa, se on totta.Aina sitä ei ole osannut arvostaa, että saa asua näin ihanien maisemien keskellä, mutta onneksi kauneuden huomaa edes jossain vaiheessa! Voi vain kuvitella, kuinka innoissaan lapset juoksevat tuolla kauniissa puutarhassa ja eläimethän ne ovat kaiken huippu! Kannattaa siis piipahtaa vastakin näissä maisemissa - vaikkapa sitten, kun alkaa vadelmat kypsyä, äiti poimimaan ja lapsille kipot käteen tai vaan syömään herkkuja suoraan pensaasta. Lapsenlikkoja löytyy varmasti ja ruokapuoli hoituu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sielu kyllä todellakin lepää :) Ja kyllä piipahdellaan sillä suunnalla jatkossakin, mutta jätetään se paluumuutto kuitenkin vielä pois laskuista ;D Mä voin kyllä mielelläni piiloutua marjapensaaseen ihan ilman muksuja, joten tarjous otettu vastaan ja kunhan marjat kypsyy, niin iskeekin teille lapsenvahtikeikka ;)

      Poista
    2. Sovittu, lupaan laukata lasten kanssa ympäri mummun pihamaata kerta siellä ne vadelmat kypsyy... Ja syödään sitte pottuja tai vohveleita niiden vadelmien lisäksi!

      Poista
  2. Komiat on maisemat ja kuka yleensä lähtee tuommoisista maisemista, kysyn vaan? Ei muuta kun maalle takaisin, jos sieltä pois olet tullut.Ja puutarha sen kun kukoistaa, terveiset vaan puutarhurille että onhan se tietysti vaatimattomuus joka kaunistaa, mutta ei kun reippaasti ylpiä puutarhastaan ja sillä siisti!Ihania asetelmia pajuista ym vanhoista tavaroista; ja vielä kanojakin....voihan että pitää olla mahtava puutarha. Varsinainen taituri on tämä puutarhuri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaatimattomuus kaunistaa :) Puutarhuri on kyllä sellainen taituri, että kateeksi käy. Mutta kun yhdistää luovuuden, taiteellisen silmän ja ammattitaidon, ei siitä muuta voi tulla kuin erinomainen ;) Terkkuja puutarhurille!

      Poista
  3. Hieno uusi kansikuva, missä tuommoisia maisemia muutes on???

    VastaaPoista
  4. Tää tulee vähän liian myöhään tää kommentti, mutta oli kyllä kiva nähä ja tutustuu sellasella pikavisiitillä! :) toivottavasti nähtäis jatkossaki! :)

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)