01 heinäkuuta 2014

Vauhtipuistoilua ja mässyruokaa

Lauantaina tuli sellainen vähän extempore lähtö paikalliseen vauhtipuistoon. Lapset kun eivät ole vielä koko keänä päässeet oikein mihinkään, niin ilma kun näytti edes kohtuulliselta, päätettiin pakata pesue autoon ja lähteä etenemään. muksuthan tietenkin oli ihmeissään ja vähän pelottikin :D Ei nuo kovin moneen laitteeseen tohtineet mennä, vaikka vauhtipuisto onkin suunnattu aika pienille kansalaisille. Jokatapauksella kuitenkin, erilaista toimintaa sen arjen keskelle myös lapsille.

Ja luonnollisestihan puistoilun jälkeen lasten toivomuksesta ruokapaikaksi valikoitui mäkkäri... itsehän en niitä eväitä suuhuni pistä kuin erittäin tilapäisessä mielenhäiriössä, mutta pöytään kannettu suklaapirtelö maisui kyllä ;)

Tässäpä muutamat kuvat reissulta:





Tää laite toimi 2 euron kolikolla ja poju kävikin siinä pariin otteeseen istumassa. Hyvin meni oppi perille; Laite kun pysähty ja nostin pojan pois alkoi poika huutaa isälleen; anna hahhaa (anna rahaa).
Heh, pienestä se menee oppi perille, että Pappa betalar :D

1 kommentti:

  1. Voi että on ihania kuvia - parasta se onkin se ex tempore lähtö. niin ei muksutkaa ehdi mankua montaa päivää että millon me jo lähetään... Ja piristää kummasti arjen puuhailuja, myös äitin kannalta katottuna! Varmasti oli mukava reissu, ja se mäkkärihän se kruunaa tietysti kaiken ainakin muksuille! Ja voihan sitä kyllä itekin joskus herkutella - ei se haittaa, kun ei ota tavaksi!!! On se niin mahtava katsoa sitä lasten riemua kun pääsevät vähän erilaisiin toimintoihin mukaan.

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)