12 tammikuuta 2015

Haastetta ja vitamiineja

Pakkanen paukkuu reippaassa 20 asteessa tällä hetkellä ja ei ehkä juuri huvita ulos mennä, jos ei oo ihan pakko. Vilukissa istuu tällä hetkellä villasukat jalassa ja villatakki hartioilla...

No oon mä sentään kuitenkin vähän kroppaa pistänyt töihin ja koittanut siinä samalla häätää nurkan takana kolkuttelevaa flunssaa douppaamalla vitamiinipommeja enemmän kuin laki sallii.

Tähän haasteeseen törmäsin meidän omassa whatsapp ryhmässä ja tottahan toki haasteeseen piti tarttua heti. Nyt on haasteesta menossa jo 10 päivä. Hyvältä on tuntunut eikä yhtään liian rankka ole haaste ollut. Itselläni kuitenkin oli vähän jo pohjaa aloittaessa, joten ehkäpä senkin vuoksi ei ole tuntunut laisinkaan rankalta. Suosittelen tätä kyllä ihan jokaiselle.
Suurin ero on ollut se, että muutaman päivän jälkeen huomasin yllätyksekseni, että aiemmin aamuisin vaivannut selkäjumi olikin kadonnut mystisesti eikä sen koommin ole palannut. Jotain on siis tapahtunut. Jokaisenhan tulisi ehdottomasti huolehtia erityisesti vatsa-selkä alueen tukilihaksista...
Moni kärsii selkävaivoista ihan vain oman laiskuutensa vuoksi, kuten minäkin aiemmin. Kunnossa oleva tukilihaksisto pitää kunnossa koko kroppaa.

Tällainen se haaste on:Flunssaahan tuo on yrittänyt ilmeisesti kehitellä jo useamman päivän ajan ja kurkku on välillä ollut kuin raastinrauta.... näillä smoothieilla oon "lääkinnyt" ja torjunut flunssan alkua ja näyttää kelpaavan perheen pienimmillekkin.


Pari ruokalusikallista tyrnimarjoja
vähän vajaa desi punaisia viinimarjoja
kiiwi
banaani
loraus vaikkapa appelsiinimehua, itse oon käyttänyt mummuni ihan itse tekemää mehua, joss varmaan käytetty ehkä n. 8-10 eri marjaa...
Tilkkanen jogurttia

Kaikki blenderillä tai sauvasekoittimella sekaisin ja eikun nassuun koko komeus!


Kuinkas moni teistä on valmis tarttumaan tuohon haasteeseen?


2 kommenttia:

  1. Hei mulla on juurikin tuo sama haaste tulostettuna ja hyvällä mallilla mennään, mulla tossa on kyllä myös kyykkyjä ja punnerruksia näiden muiden liikkeiden lisäksi:D Välillä töiden ja kiireiden syystä jää päiviä väliin mutten anna sen haitata:) En ota niin vakavasti, toimii kun ei ota stressiä siitä ehtiikö päivittäin tehdä vai ei!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin teen minäkin samalla muutakin tuossa ohessa.... askelkyykkyjä, punnerruksia ja vähän kaikkea mitä mieleen sattuu juolahtamaan. Kaikkein paras se on just noin, että ilman stressiä tekee, säilyy motivaatio kaikista parhaiten :)

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)