09 tammikuuta 2015

Unelmanilkkurit

Miten se onkin ollut niin nihkeetä tää arkeen paluu tämän pyhämaratoonin jälkeen? Tuliko teillekkin jo turnausväsymys pyhien kanssa, vai vieläkö oisitte voineet jatkaa? Itsellä kyllä tuntui jo kovasti, että nyt riittää ja arki ois saanu alkaa jo aiemminkin... ja nyt ei sitte ole millään meinannut päästä "käyntiin". Tämä viikon teemana on ainakin täällä meillä ollut lumityöt... ensin sitä toivoo lunta, mutta kun päivä toisensa perään kolailee tuota pihaa puhtaaksi, niin vähempikin kyllä toki riittäis ;)

Itseasiassa tulin teille kertomaan mun blogihistorian liikuttavimmasta hetkestä ja sen myötä esittelemään aivan unelma nilkkurit, jotka sain Joulun alla lahjaksi.


Oltiin perheen kanssa ruokailua juuri lopettelemassa, kun ovikello soi ja yllätys oli kyllä aika suuri, kun oven takana seisoi KIPKOP Storen Sanna, joka tuli henkilökohtaisesti kiittämään yhteistyöstä ja toivottelemaan Hyvää Joulua pienen lahjan kera :) Veti kyllä kieltämättä sen verran sanattomaksi, että vielä takaisin pöytään päästyäni, en meinannut edes miehelleni osata sanoa, mistä oli kyse.
KIITOS!

No tässäpä siis kuvien kera esittelyyn ne unelma nilkkurit, jotka pääsin tämän myötä itselleni hankkimaan. Näitä olin kuolannut jo pitkään ja NYT ne oli mun!


Ensin ajattelin, että voi taivas varjele.... koroissa on sen verran korkeutta ja pieni korokepohja lisäsi epäilystä siitä, että A) Nyt meni nilkat, en takuulla osaa näillä kävellä tai B) saan jalkani niin kipeäksi, että kävelen eka käytön jälkeen seuraavat päivät vain aamutossuilla.

Kumpikin epäilys osoittautui TÄYSIN vääräksi! Kengät on jalassa aivan taivaallisen pehmeän tuntuiset ja unelmat kävellä, koroista huolimatta. Parikin kaveria on näitä kokeillut ja todennut ihan saman kuin minäkin, että ei koskaan ole jalassaan käyttänyt näin pehmeästi käveltäviä kenkiä.

Yksityiskohtia, joihin rakastuin ensisilmäyksellä
Istuu ihan täydellisesti sekä farkkuje, leggareiden että hameen kanssa ja
sopii niin juhlaan kuin arkeenkin.


Varsinaisia asukuvia en valitettavasti vielä tähän postaukseen saanut, sillä tämä talvi ei paljoa kuvausmahdollisuuksia anna. Joko on aina liian pimeää tai sitten kun olisi valoisaa, niin pakkaslukemat huitelee sellaisissa sfääreissä, että ulos ei juuri huvita mennä itseään palellluttamaan tai sitten taivaalta tulee jäniksen kokoisia lumipalleroita... Asukuvia siis tulee vielä myöhemmin jahka nämä ilmat suosisivat vähän enemmän.... kevät aurinkoa odotellessa :)

KIPKOP Storelle on muuten alkanut tulemaan kevät uutuuksia ja ALEnnuksiakin on paljon!
Käykääpäs katsastamassa valikoimaa, sehän kasvaa ihan koko ajan ja kun haluatte pysyä mukana uutuuksissa parhaiten, kannattaa käydä tykkäämässä KIPKOP storen facebook -sivusta.
Sitä kautta pysytte parhaiten ajan tasalla sekä uutuuksista, että ihan mielettömistä tarjouksista.

Tätäkin kautta vielä kiitokset KIPKOP Storen väelle ja toivottavasti yhteistyömme jatkuu vielä pitkään. Mukavaa perjantaita kaikille!

sis. yhteistyökumppanin mainoslinkkejä

2 kommenttia:

  1. Eikös vain olekkin ;) kannattaa käydä aina kurkkailemassa tuolla kipkop storella, sillä siellä alennuksiakin tulee ihanan nopsaan tahtiin ;) ja uutuuksiakin tupsahtelee meidän kuolattavaksi tasaiseen tahtiin :)

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)