27 tammikuuta 2015

Meikkilaukun uudet suosikit

Moikka kaikille! Lunta on tullut taas siihen malliin lisää, että lumityöt kutsuu... jokseenkin alkaa tuntumaan, että vähempikin lumi riittäis jo.
Mutta ennen muita hommia tulin teille esittelemään mun meikkilaukun uudet suosikit.
Sain nämä tuotteet testattavaksi Anna-Leenalta, kiitos sinulle taas ihan tuhannesti <3

Kyseessä siis on Oriflamen huippusuosittu The One everlasting meikkivoide ja Giordani Gold aurinkopuuterihelmet.


Tästä luvataan 25 tunnin kesto ja tahraamattomuus ja allekirjoitan nämä lupaukset kyllä täysin.
Tämä on kyllä ehdottomasti pitkäkestoisin meikkivoide, joka minun meikkikaapistani on koskaan löytynyt ja eri meikkivoiteita on vuosien varrella löytynyt PALJON. Tosi vähäinen määrä riittää ja tuote levittyy ihan unelman kevyesti ja tasaisesti jättäen iholle just sopivan peittävyyden olematta mitenkään raskas tai tunkkaisen näköinen. Ihan ykköstuote jokapäiväiseen käyttöön.
Tämä pääsi suosikiksi heti ensimmäisellä testauksella. Itse tykkään levittää voiteen meikkisienellä, joka on kyllä ainakn minun mielestä toiminut tämän voiteen kanssa enemmän kuin loistavasti.



Giordani Goldin puuteri helmet. Hitsi nämä näyttääkin niin herkullisilta, että rasia piti piilottaa ylimmäiselle hyllylle kaikkien muiden tavaroiden taakse, jotta muksut eivät yhytä tätä rasiaa ja luule karkeiksi...


Tämäkin on tullut mulle ihan päivittäiseksi ystäväksi. Pieni sipaisu siveltimellä kasvoille ja sillä saa loihdittua säteilevän hehkun kasvoille. Tätähän voi käyttää ihan koko kasvoille tai poskipunan tapaan. Itse tykkään käyttää poskipäissä ja leuan kaarella sekä ihan hieman otsalla, vain sellaista mukavaa hehkua tuomaan. Tämäkin näyttää olevan tosi riittoisaa, sillä ihan vähäisellä siveltimen pyöräytyksellä saa hehkun luotua vaikka koko kasvoille. Tykkään kovasti tässäkin siitä, että tuote levittyy ihanan tasaisesti ja helmistä irtoaa mineraalipigmenttejä just oikea määrä. Kertaakaan ei ole käynyt niin, että siveltimeen olisi tullut ns. väriklönttejä, jotka sitten tulee kiireessä levitettyä kasvoille.... lopputuloshan on kamala, niin kuin arvata saattaa.
Tässä helmien koostumus on jotenkin erilainen kuin aiemmin teestaamissani helmissä ja väriä irtoaa just sopivasti.

Tässä on ehdottomasti tuotteet, joita voin suositella jokaisen meikkilaukkuun vakiovarusteiksi.
Kiitos Anna-Leena että olen kauttasi pääsyt tutustumaan tällaisiin ihanuuksiin :)


*tuotteet saatu yhteistyön kautta

2 kommenttia:

  1. I'm so glad that i found your blog. i'm loving this and i love you style to blog. You are so talented!

    VastaaPoista
  2. Will you blog in english too in future? Nice pictures

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)