19 tammikuuta 2015

Tuotetesti

Pikkiriikkisen viivästyi taas tämäkin postaus, sillä alkaa tämän talon läppärikalusto jälleen kerran veteleen viimeisiään ja sain taistella aikuisten oikeasti KAUAN että jollain konstilla sain kuvia siirrettyä koneelle... ei toiminut sitten kertakaikkiaan mikään. Eli koneen hankinta on edessä NYT jos meinaapi bloggailua kyetä jatkamaan.... voi huokaus!

Mutta, asiaan.

Kävin tuossa perjantaina pikapyrähdyksen Anna-Leenan luona ja sain taas testattavaksi mielettömän ihania juttuja ja tässä testailun raporttia ensimmäisenä testatusta tuotteesta:

Oriflame Nature Secrets suihkugeeli vanilja ja granaattiomena


Suihkugeeli on tosi hellävarainen ja ei kuivata ihoa yhtään. Vanilja kosteuttaa ja granaattiomenauute suojaa ihoa. Ensin ajattelin, että onkohan tuoksu sellainen ällöttävän makea, niinkuin äkkiseltään vaniljan mukana olosta voisi kuvitella, mutta jälleen kerran sain todella olleeni väärässä.

Tuoksu on jännän hedelmäinen, mutta samalla vanilja antaa tuoksuun mukavaa pehmeyttä. Tykkäsin tuoksusta tosi kovasti. Testasin tämän rinnalla mm. Doven todella kostauttavaa suihkugeeliä, mutta ylläri ylläri, kakkoseksi jäi Dove!

Doven käytön jälkeen iho oli huomattavasti kuivemman oloinen kuin tämän Nature Secretsin.
Tällä iho jäi todella pehmeäksi ja ainakin minulla näin talvisin on riesana se, että se julmettu kutina tulee sitten jonkin aikaa suihkun jälkeen, mutta tällä ei tullut. Iho ei välttämättä olisi kaivannut kosteusvoidetta lainkaan, mutta parantumattomana kosteusvoiteiden suurkuluttajana laitoin sen silti.

Tätä voisin suositella jokaiselle testattavaksi, jolla näin talvisin koko vartalon iho kutiaa ja kuivaa.
Ehkä tätä käyttämällä jopa minä voisin yrittää vähentää tuota kosteusvoiteiden suurkuluttamista ;)



2 kommenttia:

  1. Kiitoksia hyvästä tuotetestauksesta!
    Täytenee itsekkin koittaa tuota! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäsit :) Suosittelen kyllä kokeilemaan. Oon itse ollut todella tyytyväinen tähän, mutta niin myös moneen muuhun Oriflamen tuotteeseen :)

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)