22 tammikuuta 2015

Tuotetesti: Foot cream

Lysti tehdä näitä hommia, kun konekkin toimii tasan silloin kun sitä itseään sattuu huvittamaan eli ei kovin usein eikä kovin pitkää aikaa kerrallaan. Josko tuo konekkin yrittää viestittää, että pakkanen paukkuu, mene emäntä viltin alle ja käperry sohvalle!

Mutta asiaan taas. Anna-Leenalta sain testiin tämänkin tuotteen.
Oriflamen FeetUp sarjan pehmittävän jalkavoiteen.


Voide sisältää appelsiinin kukkaa ja vehnänalkioöljyä. 

Voiteen koostumus on todella paksu ja kermainen. Ensimmäiselä käyttökerralla ajatelin kyllä, että tämä ei tuu imeytymään koskaan, vaan joudun köllöttelemään jalat sohvan käsinojalla koko illan.
Ai että mä sitte tykkään olla näissä asioissa väärässä. (muutenhan oonkin aina oikeassa...) hehh...

Voide imeytyi todellakin yllättävän äkkiä ja lopputuloksessa jalkojen iho oli todella pehmeä.
Yleensähän rasvailen jalkanikin ihan joka päivä, mutta ihan tämän testauksen vuoksi jätin hetkeksi rasvaukset väliin, että saan varmasti kunnolliset tulokset. Voide pehmitti ihan loistavasti jopa kantapäät. Parhaimmillaan tämä on saunan jälkeen ja jalkoihin jää niin unelman kevyt tunne, että ekalla kerralla tuntui kuin jaloista olisi lähtenyt heti kerralla muutama kilo painoa pois.


Vaikka nämä pakkaset tällä hetkellä tympiikin jo ihan tosissaan, niin väistämättä se kevätkin sieltä on tulossa. Tässä on ainakin tuote, josta voin antaa suositukset ihan jokaiselle. Tässä on ihan ykköstuote pelastamaan sen tilanteen kun ykskaks yllättäen tuleekin ne ensimmäiset sandaalikelit.
Tiedättehän sen jokakeväisen ilmiön, että kun ensimmäisiä kertoja näkee sandaaleita käytössä kaupungilla, suurimmalla osalla sieltä paistaa hoitamattomat, halkeilevat ja kuivat kantapäät?

Ottakaapas tämä testiin tekin, niin varmasti vältytte tältä ilmiöltä ja saatte laittaa keväällä sandaalit kauniisiin, hoidettuihin jalkoihin <3

Käykääpäs tykkäämässä Anna-Leenan Facebooksivusta, niin pysytte takuulla ajantasalla uutuuksista ja huipputarjouksista. Ja eihän sekään toki haittaa, että samalla tulette olemaan osallisena kaikkiin mielettömiin arvontoihin, joita siellä pyörii koko ajan.

Mukavia pakkaspäiviä ja muistakaa helliä jalkojannekin, ne on ainoat mitä teille on annettu ;)


2 kommenttia:

  1. Sulla tais olla aiemmin joku muukin jalkavoide esittelyssä, onks näillä mitä eroo keskenään? Eiks ollutkin samaa sarjaa?

    VastaaPoista
  2. Juu, oli esittelyssä aiemmin toinenkin jalkavoide. Kumpikin on samaa sarjaa ja se aiemmin esitelty on ensisijaisesti kovettumien hoitoon ja toimii kyllä siinä hommassa enemmän kuin täydellisesti. Itse olen nyt näitä käyttänyt suunnilleen niin, että iltaisin kovettumien hoitoon tarkoitettu voide ja aamuisin tämä tässä postauksessa esitelty pehmentävä voide ja lopputulos on uskomattoman hyvä. Aivan samettisen pehmeät jalat.... jopa aiemman tanssiharrastuksen aiheuttamat kovettumat on menneen talven lumia <3 Suosittelen erittäin lämpimästi!

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)