07 marraskuuta 2016

Hyvinvointikuulumiset - Tango Wellnes Activator

Pitkästä aikaa vähän kuulumisia Tango Wellness Motivator -aktiivisuusrannekkeen käytöstä ja tästä taipaleesta kohti sitä hyvinvointia...

Pitkän aikaa on menty ihan samalla kaavalla. Eli 10 000 askelta on tultava täyteen jokainen päivä.
Sen verran olen tästä rutiinista poikennut, että välillä on päiviä jolloin tuo askelmäärä on jäänyt karvan verran alle sen kymppitonnin, mutta se puuttuva askelmäärä on sitten korvautunut muun laisella treenillä eli ihan lihankuntoakin olen alkanut enemmän pitää yllä ja ihan kotijumpalla.




Jostan syystä nyt on takkuillut vähän kaikki viimeaikoina ja olo on ollut vetämätön ja monesti on ollut olo sellainen, kuin olisi tulossa päälle enemmän kuin kauhea flunssa.
Seuraavana päivänä se olo onkin sitten yhtäkkiä ollut poissa ja vireystaso ihan normaali.
Tästä kummastuneena se sisäinen kotilääkäri taas nosti päänsä ja aloin vähän tutkiskella asioita.
Näitä olotiloja kun on ollut usein aikaisemminkin, nyt ehkä vain reagoin asioihin ja omaan oloon herkemmin. Voisiko syyllinen olla meidän kaikkien ruokavaliossa kummitteleva vehnä??

Tästäpä siis asioita tutkittuani päädyin ratkaisuun jättää vehnä joksikin aikaa kokonaan pois, katsotaan koheneeko olo ja jääkö nuo kummalliset oireet pois vai mikä on lopputulos, sitähän emme vielä voi tietää. Päätin tästä vehnättömyyden kokeilustakin raportoida jatkossa näiden hyvinvointia ja liikuntaa käsittelevien postausten yhteydessä eli pidän teidät siellä ruudun toisella puolella ajantasalla.

Nyt syksyn myötä on jotenkin korostunut entisestään tuon rannekkeen käytön tärkeys.
Ilman kylmenee, sataa, tuulee, on pimeää... Siinä on ne helpoimmat tekosyyt jäädä paikoilleen makoilemaan. Kesällä ja kauniilla säillä se liikkuminen on niin paljon mukavampaa ja tulee kuin itsestään. Siksipä se on hyvä olla ranteessa se "potkuri" joka muistuttaa siitä liikunnan määrästä,
joka todella näin syksyn myötä saattaa jäädä unholaan ihan ohimennen. Tässä yhteydessä jaksankin huutaa sen kotijumpan perään, sillä se sama TV -sarja näkyy kyllä samaan aikaan kun vaikka juokset paikoillaan siinä olohuoneen matolla ja se huippuleffa näkyy teitokoneelta tai tabletilta myös samaan aikaan kun liikut siinä paikallasi. Ja sisällähän ei tuule ja sada vettä vaakatasossa.... eli unohdetaanko taas ne tekosyyt liikkumattomuudelle? ;)


Oletteko muuten huomanneet että TangoWellness Motivator -aktiivisuusrannekkeesta on tullut myös ihka uusi malli?  TW149 Tango HEART, käykääpäs ihmeessä tutustumassa uutuuteen TÄÄLLÄ.
Sehän joulukin lähestyy... siinäpä oiva vinkki pukinkonttiin! Lahja, josta oikeasti on hyötyä!

Katsotaampas nyt millaista raporttia tulee seuraavalla kerralla kun vehnä tosiaan jätetään täysin pois. Palautuuko virkeystasot mallilleen vai mitä tuleman pitää. Palataan asiaan taas ja muistakaa nostaa itsenne ylös sieltä sohvan nurkasta, vaikka ulkona sataakin ja myrskyää!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)