01 tammikuuta 2015

Vuoden ensimmäinen

Hyvää Uutta Vuotta! Toivottavasti teilläkin vuosi vaihtui hyvissä merkeissä. Meidän vuoden vaihteenviettoon kuului ihan vain kotona oleilua, syömistä ja luonnollisesti raketteja piti lapsille ampua ja tinat toki valaa. Uutisista päätellen tälläkään suunnalla ei (taaskaan) olla osattu juhlia rauhallisesti, vaan kaikenlaista häiriköintiä ja pahoinpitelyitä on ollut... milloimpa suomalaiset osaisivat juhlia sivistyneesti... ei varmaankaan koskaan.

Ajatelkaan tänä vuonna blogikin täyttää jo 5 vuotta. Hurjaa vauhtia kuluu aika, 5 vuotta on siis tässä muodossa blogia rustattu ja homma vaan laajenee ja laajenee. no en pistä pahakseni, en todellakaan.
Lokakuulta 2010 on tämän blogin ensimmäiset postaukset ja kun noille tienoille aika kuluu, täytynee järjestää jotain extrakivaa teille lukijoille, joista osa on ollut mukana seuraamassa meidän vaiheita ihan alusta saakka. Kiitos teille, että olette jaksaneet mukana olla :)

Tässä vähän kuvasaastetta taas meidän vuoden viimeisiltä päiviltä. Eiliseltä ei kuvia juuri ole, kun en viitsinyt alkaa rakettejakaan kuvailemaan, täysi työ oli pitää naperot aisoissa ja turvallisella etäisyydellä ja vähän rauhoitellakkin... neitiä meinasi pelottaa ihan tosissaan se pauke.

Vuoden toiseksi viimeisenä päivänä saatiin aika riskisti lunta, mutta onneksi mun tehotiimi hoitaa homman aika kiitettävästi ja lumityöt taittuu silmän räpäyksessä.

Nyt tuokin lumi on jo sulamassa pois.... mittari näytti aamusella +4 astetta,
joten tervetuloa loskapas*akelit TAAS...

Laiton kuljetus.... ei muuten tartte ajatella treeniä tekevänsä tämän yhdistelmän kiskomisen jälkeen.
Jos jalka ja persustreeniä kaipailee, niin tervetuloa meidän luomusalille :D

Kauniit on maisemat, kun tuo lumi vain olisi pysynyt...

Näin kauan mä blondina viihdyin.... ei vaan, juurikasvu yhkasi näyttää enemmän kuin hirveältä, niin laitoimpa rakkaan aviomieheni asialle muutaman ohjeen kera ja lopputulos on tässä :)
Itse ainakin tykkään. Tämä ehkä voisi jopa olla aika lähellä sitä tyvikasvua ja josko ei tarttisi enää värjäillä niin usein. No omasta mielestä sävy tuo ainakin luonnossa vähän väriä kasvoihin eikä olemus ole niin valju kuin blondina.

Herkkua eiliseltä. Tonnikala kolmioleivät. Maailman yksinkertaisin täyte ja hyvää on.
Tarvitaan paketillinen paahtoleipää (iso paketti) lehtisalaattia, täytteenä on pari purkkia tonnikalaa, purkillinen ruohosipulituorejuustoa ja pieneksi hakattu keltainen paprika. Täytteen aineet vain sekaisin ja oman maun mukaan voi nakata vielä mausteita mukaan.


Tulevan postauksen valmistelua... Mun "joululahja" nilkkurit KIPKOP Storelta,
mutta näistä enemmän ihan omassa postauksessaan.


Nyt kutsuu taas muut askareeet ja niitähän ei saa tekemällä loppumaan, vaikka kuinka yrittäisi
mutta jostain kai se on taas aloitettava. Rauhallista ja ihanaa vuoden alkua jokaiselle <3

3 kommenttia:

  1. Ihanaa Uutta Vuotta teillekin koko perheelle!! Kyllä se on lapsille kivaa tuo lumen kanssa touhuaminen, ja mikä parasta, niitä lumitöitä vielä tuossa vaiheessa huvittaa tehdä! Ja kun on tarvittavat vermeet ja kunnon kamppeet päällä, niin mikäs on ulkoillessa! Eilen ja toissapäivänäkin oli tosiaankin aivan ihana ilma, niin hyvä pikkupakkanen ja mukava oli ulkoilla. Ja maisemat tosiaan niin henkeäsalpaavan kauniita...Tänä aamuna taas tosiaan sen vesisateen jälkeen niin tuhannen liukasta, että tuossa kun kävin mummulassa kävelemässä, tuli siinä niitä Elvis-liikkeitä taas kerrattua - mutta onneksi en mennyt pahasti nurin, sai tosi varovaisesti kävellä. Maantie oli peilijäällä, autoilijat ajoi semmoista viittäkymppiä...hiekoituksesta ei tietoakaan!

    Mukavaa lapsiperheen uudenvuodenaattoa on siis vietetty, se se on parasta. Ja herkulliset syötävätkin! Niin se on aika vierähtänyt bligia kirjoittaessa, tuntuu että on vain pieni hetki se 5 vuotta ja jos aattelee eteenpäin, mitähän viiden vuoden kuluttua sitten on tapahtunut, sitä emme onneksi tiedä.
    Oikein hyvää alkanutta uutta vuotta kaikille muillekin lukijoille!

    ps. tosi ihanat nuo kengät

    VastaaPoista
  2. Olen epätoivoisesti yrittänyt jäljitellä kaupan kolmioleipien sisustaa ja suussa on jo arvosteltu smetana-ranskankerma-kermaviili, mutta tuorejuusto on testaamatta. Seuraavaksi kokeiluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä kokeilla! Jos ei heti natsaa, niin kokeile muitakin makuja tuorejuustoissa. Nämä leivät katoavat yleensä samantien meillä lautaselta, kun selkäni käännän :D

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)