07 helmikuuta 2015

Huima muodonmuutos by BpHair

Torstaina se kauan odotettu aika koitti. Olin jo kuukausi tolkulla odottanut tätä hetkeä, kun se jokapäiväinen badhairday päättyisi, kun pääsisin BpHairin Annen käsittelyyn.

Lähtötilanne oli kertakaikkisen kammottava. Alla värinpoistoja heti useampia ja hiukset kun minulla on aina olleet ohuet ja latteat jne... Oma hiirenhäntä siis ponnarille ja sitten mentiin.


Minulla ei oikeasti ollut aavistustakaan mitä haluan, mitä toivon tai edes mitä olen ajatellut.
Homma menikin sitten niin jännäksi, että reissusta muodostui elämäni mielettömin kampaamoreissu.

Anne siinä hetkisen kyseli, että mitä olin ajatellut ja minähän en ollut edes osannut ajatella mitään, joten totesin Annelle, että teeppä mitä tykkäät, saat täysin vapaat kädet! Anne siinä hetkisen mietti ja istutti minut penkkiin, peilikin otettiin pois. Ohjeena oli vain, että sitten näet kun on valmista :O
Hitsi, se on jännä tunne kun tunnet vaan että jotain tehdään, mutta ei ole aavistustakaan, että mitä.

Oli kuulkaa ihan mieletöntä istua laitettavana, kun ei vähääkään tiennyt mitä väriä päähän laitettiin ja mitä oli tapahtumassa. Ainoa mikä oli varmaa, että tukkaa on lähtiessä paljon enemmän kuin sisälle tullessa ja taattua BpHair huippulaatua.

Pesupaikallekin menin silmät puoliummessa lattiaan katsellen.
Mutta se on jotain niin taivaallista, kun huippu ammattilainen käsittelee sun hiuksia, että siinä olotilassa kun saisi olla useamminkin. Arjen täydellistä luksusta!

Lähtötilanne oli siis tämä:

Eikö olekkin karmeat....?

Hiirenhäntä ja hoosiannaa huutavat latvat.... Ai taivas tää on kamala!

ja kotiin tullessa näytin tältä:


Värit on niin mielettömät, että enpä muuta ole juuri ehtinyt tekemään kuin peilin edessä ihastelemaan tätä tukkaa





Hiukset suorana. Sävyt ovat ehdottomasti parhaimmillaan ja pääsevät parhaiten oikeuksiinsa,
kun hius on kiharrettuna.


BpHair:n uudet teipit. Aiemmissa pidennyksissäni oli vielä vanhempi versio teipeistä:
Nämä uudet ovat aiempaa kapeammat ja pyöristetyillä reunoilla.
Nämä on käytössä aivan taivaallisen tuntuiset. Ei raavi, ei ahdista, ei kiristä eikä mitään muutakaan, vaikka tätä tukkaa on PALJON. Koko komeus tuntui heti niin omalta, kuin se olisi ollut päässä aina.

Silkkisen pehmeät hiukset. Laatu on aina LAATUA!


Arvatkaas vaan jännittikö kun peili tuotiin takaisin eteen ja sain luvan avata silmät.....
Arvatkaas vaan ratkesinko suunnilleen liitoksistani. Ei rehellisesti sanottuna ollut elämän kuuna päivänä ole käynyt mielessä villeimmissä unelmissanikaan, että tällaisen tukan joskus laittaisin, ei todellakaan. Jos joku olisi ehdottanut olisin takuulla kauhistellut, että ei sellainen mulle sovi, mutta kyllä huippu ammattilainen tietää mikä sopii ja itse rakastuin tähän tukkaan välittömästi kun avasin silmäni. Ihan parasta!

Kyllä kannatti antaa Annen tehdä taikojaan aivan vapaasti. Kyllä suosittelen jokaiselle, että antakaapas luottokampaajallenne täysin vapaat kädet ja uskaltakaa heittäytyä ja päästää irti niistä totutuista malleista ja tyyleistä. Täytyy todeta, että olen aivan uskomattoman onnekas, kun minulla on kampaajana alan ykkösnainen, joka tasan tarkkaan tietää mitä tekee ja tekee jokaisen työnsä vielä niin ruurella rakkaudella ja tunteella, että lopputulos ei voi olla muuta kuin täydellinen, Kiitos Anne!



Näissä Annen ottamissa kuvissa ero näkyy selkeimmin.
Eikös vain vaikuta hiusten sävy aivan järjettömän paljon koko kasvojen ilmeeseen.
Uudella tyylillä kasvoille palasi väri ja hehku, joka aiemmin oli tipotiessään.

Aika uskomaton muutos, vai mitä?







Mitäs tykkäätte?

Vielä kerran tätäkin kautta BpHair:n "äidille" Annelle ISO KAUNIS KIITOS tästä mielettömästä kokemuksesta ja upeasta lopputuloksesta. 



sis. yhteistyökumppanin mainoslinkkejä

6 kommenttia:

  1. Vautsi vau mikä pää! Todella ihanan värinen, antaa sopivasti väriä kasvoille, ja tuo pituus on aivan ihana! Niinhän se olisi pitänyt jo aiemmin uskaltaa tehdä, että antaa kampaajalla vapaat kädet, itse uskalsin jättäytyä vaatimattomasti permiskierteestä pois ja antaa leikata lyhyet hiukset ja värjätä kulmat....säälittävää....näillä vuosilla...mutta ei koskaan liian myöhäistä!!! Todella ihanat hiukset sinulla nyt, kelpaa ihastella peilistä ja oot muutenki niin kuvauksellinen ja nätti!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kyllä se mienikin muodon muutus piristää ilmettä ja siitä on hyvä lähteä ;) Kun on olemassa kampaaja johon voit luottaa täysin 100% voit vain istua silmät kiinni ja antaa ammattilaisen tehdä taikojaan :) Kyllähän tuo ryhti kummasti parani ja katse nousi korkeammalle kun tämän muutoksen jälkeen tuolista nousin!

      Poista
  2. Sepä todellakin kannattaa antaa asiantuntijan ja ammattilaisen tehdä vapaasti sen minkä katsoo aiheelliseksi, todella hieno lopputulos. Olet niin kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Kyllä ammattilainen tietää mitä tekee ja tietää mitä näyttää hyvältä just sulle <3

      Poista
  3. Ihanan värinen!! Ja todella hieno muutos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tykkään itsekkin tästä ihan hulluna, vaikka en todellakaan villeimmissä kuvitelmissanikaan olisi arvannut lopputuloksen olevan tällainen. Rakastuin tähän sävyyn heti tämän nähtyäni :)

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)