02 helmikuuta 2015

Raikas kesäinen tuulahdus - Testissä tuoksu -

Ulkona käy niin hyytävä viima, että se pureutuu luihin ja ytimiin nanosekunnissa.
Kauppareissun jäljiltä on lievä syväjäädytys päällä vieläkin, vaikka autolla kuitenkin liikkeellä oltiin.
Jos jotain positiivista täytyy hakea, niin nyt ei kuitenkaan tule vaakasuorassa lunta.... ainakaan tällä hetkellä....


Tuo otsikko on peräisin Oriflamen tuoksusta, jonka sain testattavakseni Anna-Leenalta.

Oriflamen Eclat Weekend edt.

Tämä roll-on versio on niin näppärä nakata pienemäänkin laukkuun mukaan iltamenoihin, että voisin ottaa kaikki tuoksut tässä roll-on versiossa ihan jo kätevyyden vuoksi.


Tuoksu on raikas ja pehmeä, ihan täydellinen viikonlopputuoksu ja tuo mieleen sellaisen raikkaan kesäisen tuoksun. Tykkään tosi kovasti ja tärkeä huomio on se, että minunkaan tuoksuherkkyydellä päänsärkyjä en ole tästä saanut!


Tykkään kovasti tuoksun koostumuksesta, sillä se ei ole ihan täysin "lirua" nestettä vaan ihan aavistuksen geelimäistä, niin se levittyy roll-onilla tosi ihanasti iholle ja sitä ei koostumuksensa vuoksi tule liikaa. Joskus vuosia sitten mulla oli käsissä joku (en muista enää mikä) roll-on tuoksu ja sen koostumus oli kuin vettä.... no arvata voi, että sitä tuli sitten ihan jäätävät määrät, jos ei ollut todella varovainen sen kanssa.

Tässäpä teille kiva tuoksuvinkki tulevaan kesään. Jotenkin voisin äärettömän hyvin kuvitella tämän tuoksun kesäiltaan kauniille kesämorsiammelle. Juuri sopivan pehmeä, mutta raikas tuoksu <3

Käykääpäs tykkäämässä Anna-Leenan sivuista, niin varmistatte jatkossakin kaikki tarjoukset ja arvontojen osallistumiset ;)


*tuote saatu yhteistyön kautta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)