12 helmikuuta 2015

Usein kysytyimmät kysymykset pidennyksistä

Nyt kun hiukset on taas laitettu uuteen uskoon, sain jälleen kerran ihan mielettömästi palautetta ja kysymyksiä. Niinpä päätin koota teille pienen kysymys/vastaus -postauksen, jospa tästä vaikka olisi apua ja informaatiota heillekkin, jotka vasta miettivät pidennysten laittamista.


Miksi käytät pidennyksiä?

Olen koko ikäni kärsinyt ohuista hiuksistani. Niiden laittaminen on ollut ongelmallista, hiukset eivät ole pysyneet mitenkään ja pidempää mallia jos olen omissa hiuksissani pitänyt, lopputulos on aina ollut se päivittäinen ponnari.... juuri siksi, että hiukset ovat niin hennot ja ohuet, että eivät näytä miltään eivätkä pysy mitenkään. Oon aina haaveillut pitkistä ja tuuheista hiuksista, nyt minulla on juuri sellaiset :) Tykkään laittaa hiuksia, kehitellä uusia kampauksia ja tykkään pitkistä hiuksista, joita voi käyttää myös auki... hehh.... omaa hiirenhäntääni ei todellakaan voinut

Tässä siis se melkein kuuluisaksi muodostunut hiirenhäntä....


Tuntuuko pidennykset jotenkin tai ne kiinnitykset?

Ei. Oikein laitettuna ne eivät tunnu eikä kuulukkaan tuntua. BPhair:n teipit on todella huomaamattomat käytössä, eivät raavi päänahkaa eivätkä muutenkaan tunnu miltään.
Kapeat teipit, joissa pyöristetyt reunat.
Kun pidennykset laitettiin, ne tuntui heti omilta, ihan kuin ne olisi ollut päässä aina :)


Tässä se teippikiinnitys.
Oikein kiinnitettynä se ei todellakaan tunnu miltään ei käytössä,
ei laittaessa ei harjatessa eikä edes nukkuessa.



Onko hoitaminen vaikeaa?

Ei. Melkeimpä voisin väittää, että näiden pidennysten hoito on ainakin omalla kohdallani helpompaa kuin omien hiusteni hoito. Jos olisin ilman pidennyksiä, joutuisin pesemään hiukset joka ainoa päivä, ohut, hento hius joka luontaisesti on ihan päätä myöten näyttää likaiselta ja latistuneelta heti muutama tunti pesun jälkeen.... Pidennyksien kanssa olen taas voinut totuttautua siihen rytmiin, että hiusta pestään n. joka kolmas päivä. Ja oikeilla hoitotuotteilla pidennyshiusta on helppo hoitaa, mutta tässäkin tapauksessa tulee muistaa että markkinoilla olevissa pidennyshiuksissa on huimia eroja, niin totean asian niin että BPhair pidennys on helppoa hoitaa :)
BPhair ei takkuunnu eli hiusta ei tarvitse olla harjaamassa koko ajan. Paljon useammin jouduin harjailemaan omia hiuksiani selväksi.


Kuinka usein pidennyksiä pitää huoltaa?

Riippuu ihan omien hiusten kasvusta. Teippipidennykset kasvavat oman hiuksen mukana ja näin siis se kiinnityskohta laskeutuu alaspäin. Huollossa Teipit irroitetaan ja vaihdetaan uusiin ja kiinnitetään uudelleen hiuksen tyveen. Oma huoltovälini on n. 2 kk, vähän alle.... siinä ajassa oma hius on jo kasvanut sen verran että tyvikin tarvitsee väriä.


Saako BPhairia vaan Oulusta?

BPhairia käyttävät koulutetut kampaajat laajasti ympäri Suomen. Parhaiten saat selville oman alueesi BPhairia käyttävän kampaajan kun menet BPhairin facebooksivuille ja kysäiset siellä vaikkapa viestillä. Saat nopeimmin parhaimman vastauksen! ja kannattaa muuten klikata sitä TYKKÄÄ -painiketta, sinne tulee mm. aivan upeaa kuvamateriaalia ;)


Miksi just BPhair pidennykset?

Yksinkertainen vastaus: Laatu ratkaisee!
Minulla oli aiemmin klipsipidennykset eräästä nettikaupasta tilattuna... käytin niitä päivittäin n. 2kk ja ne menivät jo ihan rastoiksi. En siis edes käyttänyt niitä esim. nukkuessani. Sitten ostin BPhairin klipsipidennykset, jotka olivat käytössä päivittäin lähes VUODEN ja olisivat voineet olla käytössä vielä kovasti pidempäänkin, mutta halusin BPhairin teippipidennykset... Itse hius on ihan huippulaatuista, helppoa laittaa ja teippikiinnityskin on todella hellä omalle hiukselle. Vaikka omat hiukseni on ihan järjettömän ohuet ja hennot, ei ne kärsineet teipeistä ollenkaan. Laatu siis ratkaisee minun valintani ja merkkiä en vaihda, vaikka tarjottu kyllä on paljon muutakin.


Miten yleensä laitat hiuksia?

Kotona hengaillessa se normikampaus on rento lettikihara, mutta kun poistun tontilta ihmisten ilmoille, se takuuvarma valinta on nopeat kiharat BPhair procurlerilla. Kihartimen esittelypostaus löytyy TÄÄLTÄ. Kestää tähän hiusmäärään ehkä n. 10 minuuttia laittautua lähtövalmiiksi kiharoiden kera. Yöllä hiukset on tietenkin sitten löysällä letillä.

BPhair ProCurler


Toivottavasti nämä vastaukset vähän selvittivät tarkemmin asioita, sillä kysymyksiä tuli niin monesta suunnasta, että vastaaminen kaikkiin olisi kestänyt melkoisen pitkään. Sellaisen vinkin vielä annan jokaiselle, joka pidennyksiä haaveilee, että tarkistakaa kampaajaltanne mitä hiusta he käyttävät ja satsatkaa laatuun. Siinä säästyy monelta itkulta ja murheelta ja säästyy ehkäpä ne omatkin hiukset paremmassa kunnossa ;)



Arvatkaas mitä? 


Oon niin iloinen ja otettu siitä, että täällä teille saan olla nyt kertomassa:

BPhair on Miss Suomi 2015 virallinen yhteistyökumppani!
Miss Suomi finaalissa on siis nähtävillä BPhairia.
Onnea Anne ja BPhair :)



sis. yhteistyökumppanin mainoslinkkejä

3 kommenttia:

  1. Minulla oli kerran netistä tilatut teippipidennykset. Jäi lievästi traumoja... pidennykset ehti olla vain vähän aikaa käytössä, takkuuntuivat kokoajan ja teippejä ei meinattu saada irti millään. Oma hius katkeili ja meni todella kamalaan kuntoon :(

    VastaaPoista
  2. Hei, tässä on luultavasti juuri se, mistä Clivianna kirjottaa, eli kannattaa satsata laatuun vaikka se kertarysäyksellä kirpaiseekin. Ihan varmasti käy juuri noin kuin edellinen kirjoittaja kertoi, kun ammattilainen ei ollut asialla. Jos maksaa vähän enemmän ja laitattaa ammattilaisella, saa ihanat hiukset. Nimimerkillä "köyhän ei kannata ostaa halpaa".....

    VastaaPoista
  3. Kyllä, valitettavasti markkinoilla on niin monen laatuista hiusta, että kannattaa todellakin olla tarkkana asioiden kanssa. Parhain lopputulos on aina se, että luotat ammattilaiseen, vaikka se vähän enemmän maksaisikin. Itse ajattelen asian niin, että ennemmin satsaan kerralla enemmän huippulaatuiseen hiukseen, jonka käyttöikä on todella pitkä, kuin että ostan halvemmalla huonoa laatua, jonka joutuisin kenties laittamaan itse ja sitten se ei välttämättä näytä hyvältä ja toiseksi se saattaa vaurioittaa omat hiukset. Jos huonolaatuiset pidennykset joutuu uusimaan pahimmillaan parinkin kuukauden välein, jos olisi kerralla satsannut huippu laatuun, hinta olisi ollut kokonaisuudessaan jopa halvempi, kun tarkastelee asiaa pitkällä aikavälillä :) Niin se vaan on ja ammattilainen tietää aina mikä sopii parhaiten. :)

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)