03 helmikuuta 2015

Kuvakuulumisia - puhelimen tyhjennys-

Viime päivien ja viikkojen teema on melkeimpä ollut lumi. Tuntuu jo, että muuta ei päiviin saa edes mahtumaan, kuin lumitöitä lumitöiden perään. Tänäänkin aamusella kävin kylillä ajelemassa ja keli oli mitä mainioin, kunnes alkoi yllättäen tulla lunta... eipä ihme, että päivittäis tälläkin alueella uutisvirtaa seuratessa pääotsikoina ovat kolarit.... tiehuolto on kyllä sen verran syvältä ainakin täällä, että jäisiä uria riittää ihan kiitettävästi ja jos et osaa ajella tarpeeksi kieli keskellä suuta, saat takuulla kolarin aikaiseksi... tai sitten onhan näitä aivokääpiöitä liikenteessä, että luotetaan vaan niihin uuden karhean auton ominaisuuksiin ja oikeasti ei osata edes ajaa... tänäänkin aamuliikenteessä olisi aika monelta saanut ottaa sekä auton, että kortin pois.

no mutta, valitus sikseen ja asiaan. Tässäpä vähän kuvien muodossa kuulumisia kuluneilta päiviltä, oikeastaan aika pitkältäkin aikaväliltä.

Äiti ota kuva, mää näytän kieltä....

Maakuntamatkailua.... matkalla juhlimaan 50 vee juhlia.
Lapset jäi sille reissulle yökyläilemään ja äitee ja isukki sai kauvan kaipaamaansa vapaa-aikaa <3
Koti-iltaa vaan vietettiin, ihanan rauhallisissa tunnelmissa


Namskis

Herkkuja....



Synttärisankari oli kyllä kukkasensa ansainnut :)


Tämä lompakko vaati päästä mun ostoskärryyn jo tuossa ennen joulua, on vaan unohtunut kuvaa laittaa tänne... mukavan kokoinen siinä mielessä, että saa taas kerätä tuonne vähän isomman kuittiarkiston kuin edelliseen lompakkoon.

Lapset kotiutui yökyläilyreissusta HopLopin kautta ja lopputulos on tässä :)
hikipäässä riehuneet muksut oli aika hiljaista sakkia koko illan, kiitokset vaan asianosaisille vielä tätäkin kautta, kyllä on taas muisteltu ahkerasti reissua. Tosin aikoivat kyllä pakata reppunsa heti seuraavana päivänä ja lähteä uudelleen.... ilmeisesti oli ollut aikas kiva reissu heillä :)



Nyt odottelen torstaita kuin kuuta nousevaa, sillä silloin päättyy mun jo muutaman kuukauden kestänyt badhair day ja saan istahtaa tuoliin vähän kasvattamaan hiuksia. Saas nähdä minkä näköisenä poistun sieltä, olen nimittäin luvannut mestarille itselleen, että saa täysin vapaat kädet....
Ainoa mikä on varma asia on se, että tukkaa on poistuessa paljon enemmän kuin sinne mennessä :P

Lumista tiistaita kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)