03 marraskuuta 2014

Asennetta tihkuvat saappaat

Jaahas, taas on pieni hetki aikaa istahtaa koneelle postausten äärelle. Ulkona on niin sumuinen ja sateinen ilma, että aamulla kyllä kieltämättä olisi tehnyt mieli painua takaisin peiton alle ja herätä esimerkiksi joskus jouluaatto aamuna seuraavan kerran, kun kaikki olisi valmiiksi laitettuna...
No, saahan sitä hullukin aina haaveilla ;)

Yhteistyön puitteissa sain KIPKOP Storelta ehkä elämäni parhaimmat saappaat ja ne tulin esittelemään nyt teillekkin.

Caroline tolppakorkoiset niittisaappaat TÄÄLTÄ





Sellaista asukokonaisuutta en ihan heti ainakaan löytänyt vaatevarastoista, joiden kanssa nämä saappaat eivät toimisi. Iskee ihan täysillä niin housujen kuin hameenkin kanssa. Sattumoisin hameen kanssa näistä ei nyt ainakaan tässä vaiheessa vielä kuvaa ole, sillä kuvaushetkellä ilma ei ihan ollut kuin morsian...
Parasta näissä ehdottomasti on se tuntuma jalalle. Ihan ehdottomasti parhaat saappaat kävellä, mitä minulla koskaan on ollut. Pohjassakin on sen verran pintaa, että näillä pysyy pystyssä liukkaammillakin keleillä ja vuortakin sen verran, että pikku pakkasetkaan eivät tunnu missään.

Monikäyttöisyys on päivän sana ainakin omalla kohdalla ja jätän mieluiten ostamatta sellaiset tuotteet, joille on käyttöä ehtä tyyliin kerran tai kaksi ja sitten ne makaavatkin vaatehuoneen nurkassa seuraavat pari vuotta ollen käytössä max. 2 kertaa vuodessa. Näiden saappaiden kohdalla tuo monikäyttöisyys on ihan ehdoton valtti, nämä kun toimii niin arkena kuin juhlassakin.
Kenkiähän ei todellakaan naisella voi olla koskaan liikaa, mutta nyt on jääneet muut kenkäraukat ihan unholaan kun nämä upeudet käsiini sain.

Kurkatkaapas koko valikoima TÄÄLTÄ, sieltä löytyy takuuvarmasti jokaiseen makuun sopivat kengät.


sis. yhteistyökumppanin mainoslinkkejä

2 kommenttia:

  1. Eikös vain olekkin :) Ihan parasta noissa on se, että ne on oikeasti hyvät jalassa eivätkä vain näytä hyviltä :)

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)