07 marraskuuta 2014

Kiireisen aamun pelastaja

Jokainen taitaa tietää sen tunteen, kun heräät ja huomaat, että sinulla on muutamia minuutteja ottaa ja lähteä liikkeelle, jotta ehdit sovittuun paikkaan edes suunnilleen sovittuna aikana. Kuulostaako tutulta? Yleensä silloin just on sellainen aamunaama, että itku meinaa päästä kun pitäisi vielä ehtiä meikata. No, tässäpä on yksi erinomainen juttu just näitä kiireaamuja varten.

Oriflamen Giordani Gold CC -voide

Oon itse tätä nyt käyttänyt noin viikon verran ja tästä en enää taida luopua.
Voide on koostumukseltaan niin kevyt, että sen levittää hetkessä ja vaikka olen testannut laittaa voidetta reilummin, en ole onnistunut saamaan sitä niin, että se olisi hetken päästä läjässä jossain juonteissa, kuten moni meikkivoide tuppaa tekemään. Käytännössä homma toimii tämän voiteen kanssa niin, että voide kasvoille ja menoksi! Jos on kuivuuteen taipuvainen iho, voi alle laittaa päivävoidetta hieman, näin teen itse. Edes puuteria ei välttämättä tarvitse, koska voide jättää heleän pinnan iholle olematta lainkaan tahmea tai rasvaisen kiiltävä. Ihan huipputuote.
Itse olen niin puuterista riippuvainen, että laitan kuitenkin kauttaaltaan pienen sipaisun puuteria ja siinäpä se sitten onkin.

Voide sisältää suojakertoimen 35 sekä UVA/UVB -suojat. Tämä siis toimii erittäin hyvin myös kesällä ja myös niillä kevät hangilla sitten kun hanki kimmeltää ja aurinko alkaa loistamaan.

Voiteessa on yksinoikeudella Oriflamella patentoitu Anti-Ageing tekniikka, joka sisältää aktiiviaineita, jotka ajan myötä kirkastavat ja heleyttävät ihoa.

Tässä kuvassa meikin pohjana on ainoastaan tämä voide ja pieni sipaisu puuteria.
ja kuva on käsittelemätön ;)


Ainakin minun makuun voide on ihan täydellinen. Peittää just sopivasti pikku virheitä, mutta on iholla niin kevyt että sitä ei juuri edes huomaa ja parasta on se että sitä ei tarvitse päivän mittaan korjailla. Nyt kun pakkaset alkoi, huomasin sellaisenkin jutun, että aiemmin iho kuivui ulkoillessa niin paljon, että puuterikin näytti iholla ihan hirveältä, mutta tämä voide suojaa ihoa ilmeisesti myös pakkasilla, koska tätä ilmiötä ei nyt ole ollut ja iho ei ole muuttunut pakkasista miksikään. 
Muuta selitystä en tälle oikeastaan löydä, koska muuten tuotteet on samoja kuin viimetalvenakin, ainoastaan tämä CC-voide on uusi tuttavuus. Myös se pakkasten aiheuttama punoitus on jotenkin ehkä vähentynyt iholla. Aika loistava tuote, vai mitä?

Anna-Leenalta se tämäkin minulle testiin tuli ja hänen sivullaan onkin nyt käynnissä arvonta, jossa palkintona on juurit tämä CC-voide. Arvonta suoritetaan jo viikonloppuna, joten kipin kapin TÄNNE ja tykkäämään ko. kuvasta ja osallistumaan ;)

Ihanaa viikonloppua kaikille ja muistakaa hemmotella jokaista Isää/Pappaa :)



sis. yhteistyökumppaneiden mainoslinkkejä
korut: koru-store

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)