14 marraskuuta 2014

Oriflame HairX

Sairastuvalta päivää! Flunssa on kotiutunut meille, joten tämä tutukisi tullut postaustahtikin on vähän ollut hiljaisempaa. Kaksi kolmesta muksusta kulkee räkäposkella ja kolmaskin vähän jo oireilee ja omakin olotila on varmaankin myötätunnosta vähän arveluttava... No johan tuo tauti onkin kaikki muut lähipiirissä jo kiertänytkin läpi, että kummahan tuo ois jos ei olisi meillekkin rantautunut.

Heitetäämpä kuitenkin nämä sairaskertomukset sikseen ja laitankin teille esittelyn Oriflamen HairX hiusten muotoilutuotteista, jotka sain Anna-Leenalta testiin.


Huippupidon antava hiuskiinne, tuuheuttava muotovaahto ja lämpösuojasuihke.
jokainen tuote sisältää keratiinia!

Muotovaahto on ihanan kevyttä koostumukseltaan ja helppo lavittää sekä pyyhekuiviin, että kuiviin hiuksiin. Ei Tee hiuksista tönkköjä taikka tahmaisia, vaan antaa hiusten elää.
Pyyhekuiviin hiuksiin laitettuna ja föönauksen jälkeen antaa oikeasti hiuksille ihanasti tuuheutta ja volyymia. Ei ollut jopa minunkaan ohkaiset haivenet päätämyöten ;)


Hiuskiinteen suutinosasta tykkään siksi tosi kovasti, että tällä kiinne on helppo suihkuttaa kauttaaltaan tarkasti, mutta tällä saa laitettua pitoa hiuksen tyveenkin ilman, että kiinteestä jää niitä kamalia jankkeja hiuksiin. Suihke levittyy tosi tasaisesti ilman että hiukset ovat ihan tönköt.
Mieskin on siirtynyt käyttämään tätä kiinnettä nykyisin :)


Lämpösuoja suihke on ihan ehdoton suoristusraudan kanssa ja varsinkin kun raudalla taiteilee kiharat, tämä antaa just sopivasti pitoa ainakin minun hiuksissa, että välttämättä muotovaahtoa ei tarvitse laittaa ja lopputoloksena on kimmoisat ja kestävät laineet. Tämä onkin kulkenut käsi kädessä mun suoristusraudan kanssa heti siitä alkaen kun tämän käsiini sain.


Itselläni on oma hius aika ohkainen ja liukas eli käytännössä tämä on ollut aina päätämyöten, jos sitä ei ole suunnilleen tönkkölakannut. Nämä tuotteet tuntuvat sopivan tosi hyvinmun hiukselle ja kampaukset on olleet tosi kestäviä, mutta silti kiinnekkin on helposti harjattavissa pois.
Kestipä kampaus hyvänä, jopa kunnon kostealla säällä, mikä oli kyllä aika yllätys, kun yleensähän oli tottunut siihen, että kosteilla ilmoilla hiukset ovat päätämyöten kuin liimalla laitettu....
Voisimpa sanoa, että tässä on oikeat tuotteet juuri tälle normaalille suomalaiselle hiustyypille!
Lämpimät suositukset voin antaa ja meillä nämä on päässeet ihan jokapäiväiseen käyttöön, eikä ainoastaan minun käyttöön ;)

Tulossa on toinenkin postaus kampauksista, joissa on näitä tuotteita käytetty, joten pysykääpäs kuulolla.... mutta ensin hoidetaan sairastupalaiset kuntoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)