23 marraskuuta 2014

Oriflame HairX - kampauksia-

Lupailin tuossa aiemmin jo tehdä erikseen postausta kampauksista, joissa olen käyttänyt muotoilutuotteina Oriflamen HairX muotoilu sarjaa ja tässäpäs näitä nyt muutama tulee.


Tässä käytetyt tuotteet


Silkinsileä ja kestävä suoristus. Käytetty ainoastaan HairX lämpösuojasuihketta ja kevyesti HairX hiuskiinnettä kiinnitykseen.

Muotovaahto 

Kihartimella tehty pientä taivutusta ja tyvikohotusta. Tässäkin pohjalla lämpösuojasuihke ja HairX muotovaahto. Kevyt kiinnitys hiuskiinteellä. Tehokkaampaan kohotukseen kannattaa laittaa HairX hiuskiinne ihan hiuksen tyveen, antaa kuivua ja muotoilla sen jälkeen latvat.

Kiharat <3 Pohjalla ainoastaan HairX lämpösuoja suihke ja kiinnitykseen HairX kiinne.
Kiharat tehty BpHair Pro Curlerilla, josta esittelypostaus löytyy TÄÄLTÄ
BpHair Pro Curlerin saat klikattua vaikka pukinkonttiin suoraan TÄÄLTÄ

Kiharat kesti koko pitkän päivän ihan täydellisesti.... 
ois varmaan kestänyt seuraavaan päiväänkin, jos en olisi hiuksia pessyt :)

Nämä tuotteethan sain Anna-Leenalta testaukseen ja olen kyllä tykästynyt näihin ihan hullun lailla.
Mun mielestä ihan täydelliset muotoilutuotteet just tälläisille tyyppisuomalaisille hiuksille. Ohkaiset, liukkaat ja itsepäiset... yleensähän tämän tyypin hiukset on ihan päätämyöten hetkessä laittamisen jälkeen, mutta näillä tuotteilla kampaukseen saa just oikeanlaista pitoa ja kestävyyttä ilman että hiuksia tarvitsee lakata ihan tönköksi,

Kannattaa muuten klikata tuolla Anna-Leenan sivulla sitä tykkää painiketta niin pysytte parhaiten ajan tasalla mm. ihan mielettömistä joulutarjouksista ja lahjavinkeistä ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)