06 marraskuuta 2014

Kätevää energiaa - Oriflame Natural balance bars


Taivas varjele, että olikin kirpsakan raikas kauppareissu aamusella. En edes ajatellut asiaa ennen kuin lähdin autoa laittamaan valmiiksi käyntiin.... mittari näytti -15 astetta. Täällä on talvi!!!

Nyt kuitenkin asiaan... Anna-Leenalta sain testattavaksi Wellness By Oriflame sarjasta
Natural Balance Bar - välipalapatukoita. Sarjasta löytyy makuina Supermarjat ja suklaa.
Parasta näissä on ehdottomasti se, että nämä ovat 100%:sti luonnollisia eli eivät sisällä keinotekoisia aromeja, väriaineita tai makeuttajia. näimpä siis ihan turvallisia ja ennenkaikkea terveellisiä pikku herkkuja myös lapsille.  Yhdessä patukassa on vain 150 kaloria, joten näitä herkkuja voi nauttia ihan ilman huonoa omaatuntoa ;) Nämä toimii ehdottomasti kiireisessä arjessa varsinkin paljon liikkuvilla ihmisillä. Ja meillä kiireisillä äideillä, joilla saattaa välillä pikkuisen "unohtua" se oma, säännöllinen syöminen. Erittäin käteviä matkalla mukana, jolloin ei ehkä ole mahdollisuutta syödä riittävän usein ja silloinhan se nälkäisenä yllättää se makeanhimo.... tämä on huomattavasti parempi vaihtoehto kuin se huoltsikalta mukaan napattu suklaapatukka tai kotona, kun päivän olet heilunut lasten kanssa kuin heikkopäinen ja nälissäsi ja huonossa olossasi menet ja nappaat sen pullapalan sieltä kaapista...



Supermarjoissa aito maku tulee granaattiomenasta, acai -marjoista ja mustikasta.
Suklaanmakuisessa patukassa maku tulee aidoista kaakaopavuista.

Ihana pikainen välipala treenin jälkeen




Makutestissä aikuisten suosioon nousi ehdottomasti supermarjat ja lapset tykkäsivät enemmän suklaaversiosta. Itse pistin lapsille patukan veitsellä pieniksi palasiksi ja muksut tykkäsivät ylimääräisestä "karkkihetkestä".  Menee lapsille siis pienenä herkkuna, mutta huomaamatta paljo paljon terveellisempänä vaihtoehtona kuin ne tikkarit ja karkkilaatikot :)

Mitäs luulette, kumpi olisi teidän suosikki?
Mun suosikki on ehdottomasti tuo supermarjat!


2 kommenttia:

  1. Toi on niin totta, et tulee napattua se pullapala tai kourallinen sipsejä kaapista siihen heikotukseen, kun ei oo ehtiny syömään. Tarvitsis olla aina tällaisia kaapissa/laukussa tarpeen varalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Näistä ei lisäksi tule sitä hervotonta väsymyskohtausta, jota tulee melkein aina kun ensin näännytät itses nälässä ja sitten syöt mitä sattuu käteen osumaan. ja parasta on se, että näitä ei tartte syödä salassa lapsilta, kun eivät sisällä mitään keinotekoista. Parempi lapsille tämäkin pikaisena välipalana kuin vaikka pelkkä vehnäsämpylä :)

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)