01 marraskuuta 2014

Hempeää unelmaa

Viime päivät on blogeissa ja joka paikassa vilissyt enemmän Zombieita ynnä muita mörököllejä, niin itehän aina menen vähän vastavirtaan ja hempeilen sitten ihan urakalla. 
No ei vainkaan, vaan tämä Koru-Storelta tullut hempeän vaaleanpunainen rannevitja luo niin hempeän rauhallista mieltä, että tästä ovat Zombiet melkoisen kaukana ;)



Pehmeän naisellinen ulkomuoto ja mukana mietelause, 
jota kannattaisi pysähtyä miettimään useamminkin...

Vaaleanpunainen sävy istuu hyvin denimin kanssa

Tämä rannevitjan magneettilukko on ihan paras.
Kätevä kiinnittää ja pysyy takuulla myös kiinni.
Ja mun mielestä tuo on kiva, näyttävä yksityiskohta :)


Tämäkin koru on ihanan pehmeä ranteessa, ei hierrä eikä hankaa. Tämäkin koru sopii ihan joka tilanteeseen ja sellaista asua en vielä ole ainakaan omasta kaapistani löytänyt, johon tämä ei sopisi.
Tämän voisin sujauttaa vaikka pukinkonttiin jokaiselle tuntemalleni naiselle/tytölle.
Korun löydät TÄÄLTÄ ja muistuttelen vielä, että Koru-Store löytyy myös Facebookista.
Käykääs kurkkaamassa ja tykkäämässä niin pysytte ajan tasalla uutuustuotteistakin.
Koru-Store facesivulle pääset TÄSTÄ

Tänään on Pyhäinpäivä. Sytyttäkää siis kynttilät keskuudestamme poistuneille rakkaille ja viettäkää hetki rauhassa rakkaiden kanssa, jotka täällä vielä ovat. Koskaan ei tiedä mitä elämä eteen tuo, joten tästä hetkestä tulee nauttia ja muistakaa, että koskaan ei tule liian usein kerrottua läheisille, kuinka paljon he merkitsevät :) Rauhallista Pyhäinpäivää kaikille <3


sis. yhteistyökumppanin mainoslinkkejä

1 kommentti:

  1. Koru on todella kaunis, ja tuota väriä ei kannata säikähtää, itselläni on Valamon luostarista ostettu rannekoru, joka on juuri tätä väriä, ja se todellakin istuu kaikkien vaatteiden kanssa värinsä puolesta, Tuo lukko on varmasti tosi hyvä, koska onko mitään hankalampaa, kuin yrittää yhdellä kädellä laittaa ranteeseen sellaista normilukollista korua... Helppo laittaa käteen - tulee varmasti pidettyä kädessä usein! Mietelause on ihan paikallaan; ei kannata luovuttaa koskaan. Hyvä lahjavinkki kaikenikäisille.

    Pyhäinpäivän kynttilät viety haudoille, terveisten kera...Myös ulkona palaa useita kynttilöitä valoa tuomassa pimeään iltaan. Muistellaan rakkaita poismenneitä, ja annetaan halaus näille täälläoleville... Ja lämmin kaukohalaus, jotka eivät ole vierellä. Hyvää Pyhäinpäivää.

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)