11 marraskuuta 2014

Kultaista hunajaa

Oon enemmän kuin onnekas, että Anna-Leenan kautta oon saanut tutustua tähän upeaan tuotesarjaan.
Ja saan vielä teillekkin kertoilla näistä ihanuuksista ja tässähän tulee sitten vähän lisää tätä Oriflamen Milk Honey Gold sarjaa.

Milk & Honey Gold smoothing sugar scrub



Tämä on ihan SUPERmahtava. Tuoksusta ei varmaankaan tarvitse edes mainita enää tässä vaiheessa... ;) Sama tuttu ja turvallinen pehmeän ihana tuoksu. Kuorivat hiukkaset ovat just sopivan kokoisia ja tuotteen koostumus on pehmeä ja todella helposti levittyvä. Itse tykkäsin tästä tosissaan siksikin, että mielestäni tämä vaahtosi vähän enemmän kuin muut aiemmin käyttämäni vartalonkuorinta-aineet ja senkin vuoksi se levittyy tosi ihanasti ja jättää ihon todella pehmeäksi ja sileäksi. Olen tätä käyttänyt n. kerran viikossa ja koko vartalon iho on pysynyt eivan mielettömän hyvässä kunnossa. Itsellänikin kun on kuivuuteen taipuvainen iho ja monet muut kuorinnat kuivattaa ihoa entisestään, tämä jättää iholle tosi ihanan tunteen. Huomasimpas myös sen, että kun tällä tekee kuorinnan ennen jalkojen sheivausta, sheivauksen lopputulos on entistä sileämpi ja ihon punoitus on vähentynyt. Tämän kuorinnan kun yhdistää jo aiemmin esiteltyyn vartalovoiteeseen, on lopputulos aikalailla täydellisyyttä hipova! Suosittelen ihan täysillä!


Sitten toinen ihanuus samaa sarjaa; Nestesaippua. Tämäkinhän sisältää jo tutuksi käyneitä luomumaitoproteiinia ja hunajauutetta. Meilläkin käsiä pestään sen miljoona kertaa päivässä ja vertasin tätä tuotetta esimerkiksi Bliv -nestesaippuaan ja tulos oli ihan selvä (puhumattakaan joistain ihan huuhaa saippuoista, joilla saa suunnilleen nahkansa irti). Tämä ei kuivattanut käsien ihoa, vaan jätti kädet aivan ihanan pehmeiksi.

Oon itse aivan rakastunut tähän tuotesarjaan ja parasta tässä on kyllä se että hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan! Jokainen tämän sarjan testattu tuote on ollut sellainen, että käytettävä määrä on oikeasti melkoisen pieni eli nämä on myös riittoisia.

Super isot kiitokset Anna-Leenalle että oon saanut tähän sarjaan tutustua :)




sis. yhteistyökumppanin mainoslinkkejä

8 kommenttia:

  1. Toi kuorinta on melkein ostettava itsellekkin testaukseen, kuulostaa tosi ihanalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen todella lämpimästi, itse rakastuin tuohon ihan täysillä :)

      Poista
  2. Mä voisin haluta vaikka koko sarjan joulupaketissa :P Noi kuulostaa tosi ihanilta kaikki. Sulla on kiva blogi, ihana kun päivityksiä tulee niin useesti, et aina on jotain uutta kun tänne tulee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, ja kun itse ei voi kaikkia testata, täältä saa hyviä vinkkejä käyttömahdollisuuksista. Hunajahan siis on vanha hyvä tuote vaikka mihin käyttöön, ja tässä aivan ihanasti ihonhoitoon.Varmasti kannattaa kokeilla!

      Poista
    2. Tuo sarja on ihan ehdoton ykkönen, tykkään tosi kovasti. Mukava kun tykkäät blogista ja päivitystahdista :)

      Poista
  3. Voi vitsit toi kuorintavoide kuulostaa aivan ihanalta! Ehkä pakko saada tuollainen puteli käsiinsä :) Rakastan muutenkin kaikkia ihanan tuoksuisia ihonhoitotuotteita ♥

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oikeasti ON aivan ihana tuote :) Tässä milk&honey gold sarjassa kaikissa tuotteissa on ihana tuoksu, joka säilyykin aika pitkään iholla. Oon ihan rakastunut koko sarjaan!

      Poista
  4. Hei, toi kuorinta näyttää tosi hyvältä! Ehkä pitää itsekin kokeilla, kun ilmat ja iho muuttuu samassa tahdissa ja tuntuu että iho tarvitsee hoitoa ja virkistystä jopa enemmän kuin viime syksynä! Ollapa parikymppinen siloposki mutta ei :D Kyllä vaan täytyy vähän stydimpiä tahnoja ottaa viikottaiseen ihon hoitoon allekirjoittaneen osalta :)

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)