03 lokakuuta 2014

Hellyyttä käsille

Kirpeää perjantaita kaikille! Ulkona on maa kuurassa ja niin raikkaan kirpsakka ilma, että ei ihan tosikaan <3 Taitaa marssituttaa pesueen aika aikaisin pihalle!

Uuden yhteistyökuvion puitteissa sain testattavaksi myös pari käsivoidetta.

Itsellni on varsinkin talvisin kädet kuivaa tosi paljon ja sellainen pienimuotoinen ongelma on myös vuosien myötä tullut, että leipoessa (vehnäjauho) kädet suunnilleen jauhojen käsittelyn jälkeen aukeavat. Varsinkin jos tulee leivottua enemmän. Mitään hanskoja on todellakaan osaa käyttää, muulloin kuin hiuksia värjätessä ;)

Mutta tässäpä tuli ratkaisu minunkin ongelmaan:


Tämä Happy Skin nourishing hand & nail cream on tarkoitettu todella kuiville käsille.
Voide kosteuttaa 24 tunnin ajan. Hehh, kieltämättä kyllä taisin ottaa hullun leiman otsaani kun tätä aloin testailemaan... jotta tulee testattua likimain ääriolosuhteissa, niin sehän täytyi sitten tilanne tehdä sellaiseksi. Eli ensin käsien liottamista pesuvesissä eli koko talon siivous, perään sämpylätaikinat nousemaan ja muuan pellillinen sänpylöitä palkkiona :) No tämän jälkeen kädet huusikin jo likimain hoosiannaa, mutta mutta... kuinkas sitten kävikään?

Laitoin voiteen käsiini ja tämäkin levittyi tosi ihanasti ja imeytyi ihan mielettömän nopeasti.
Vähän epäilin, kuten aina, voiteen tehoa, mutta eipä tarvinnut taaskaan pettyä.
Samalle illalle kädet oli, kuin en mitään olisi koskaan tehnytkään!
Ei ollut mitään tietoakaan käsien halkeilusta taikka muustakaan. Nyt parin päivän käytön jälkeen oon huomannut, että myös kynsinauhat on alkaneet voida huomattavasti paremmin kuin ennen. 

Ihan ykköstuote mun mielestä! Testasipa tämän myös mieheni ja oli kyllä tyytyväinen.
Tässä on niin mieto tuoksu, että sopii erinomaisesti myös miehille päivittäiseen käyttöön!


Tämä toinen on samaa sarjaa kuin aiemmassa postauksessa esitelty vartalovoide. 
Milk&Honey Gold moisturising Hand Cream
Sama tuttu, taivaallinen tuoksu ja ihana koostumus. Tämä on ehdottomasti sellainen päivittäisen käsien hemmotteluhetken tuote, mikäli ei tarvitse ihan täysin huippukosteutusta.
Tämä on sellaista pientä arjen luksusta, johon on mahdollisuus ihan jokaisella :)

Näin kokonaisuutena ajatellen täytyy kyllä sanoa näiden tuotteiden ehdottomaksi plussaksi se, että imeytyvät nopeasti ja eivätkä jätä nämäkään sitä tahmaa käpäliin :)
Varsinkin meidän naisten kannattaisi kyllä enemmänkin kiinnittää huomiota käsienihon hyvinvointiin,meillä kun nämä kätöset tahtoo olla aika kovalla koetuksella kaiken arjen pyörityksessä ja aika harva taitaa loppujen lopuksi mitään hanskoja käyttää.

Pitäkääpäs huolta kätösistänne ja nakatkaa vaikka viestiä TÄÄLLÄ Anna-Leenalle, niin saatte itsellennekin nämä huipputuotteet. Muistutampa edelleenkin, että kannattaa klikata sitä tykkää nappia tuolla Anna-Leenan sivulla.... kun 500 tykkääjää on täynnä,lähtee arvontaan ihan mieletön tuotepaketti ;)


Käykääpäs kurkkaamassa ja tykkäämässä! Ihanaa syksyistä viikonloppua ihan jokaiselle.



sis. yhteistyökumppanin mainoslinkin

10 kommenttia:

  1. Tuo eka kuulostaa aika kivalta. mulla on tosi paha atopia ja kädet välillä ihan auki, kirveleeköhän toi? tai uskaltaako laittaa ylipäänsä ihan haavoilla olevaan ihoon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuostapa minulla ei olekkaan itsellä tietoa, mutta sitä varten meillä on asiantuntijat, joilta otetaan selvää :) Palaan siis asiaan myöhemmin, kunhan selvitän asian sulle :)

      Poista
    2. Nyt on vähän lisätietoa saatu. Kannattanee kokeilla ensin ihan pienelle alueelle, jokainenhan reagoi aina vähän eri tavalla. Tuotetta on käytetty aika kattavasti atopikoille ja myös atooppisille lapsille. eli jos lapset eivät valita että kirvelee, niin luulisi sopivan erinomaisesti myös aikuiselle. Suosittelen kokeilemaan :) Ja jos kokeilet, niin ottaisin ilomielin vastaan kokemukset tuotteesta ja sen toimivuudesta!

      Poista
  2. uus ulkoasu <3 tosi kiva

    VastaaPoista
  3. Tuo käsien hoitaminen tuppaa aina välillä ainakin itsellä unohtumaan, ja sehän se vasta tärkeää olisikin. Kädet ovat kuitenkin näkyvillä jatkuvasti, ja onhan paljon kivempi näyttää hyvässä kunnossa olevia käsiä kuin huonokuntoisia! Voiteen nopea imeytyminen todellakin on ainakin mulle tosi tärkeää, kun eihän sitä jouda istuskelemaan ja oottelemaan käsivoiteen imeytymistä. Miellyttävä tuoksukaan ei ole pahitteeksi. Paljon useammin pitäisi muistaa sipaista rasvaa käsiin, ja kun sen voidetuubin vaikka jättää näkösälle, siinä tulee luultavasti myös laitettua voidetta käsiin. Kivan näköinen tuubi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä ensimmäisenä esiteltyä voin kyllä ainakin tulevia talvipakkasia ajatellen suositella ihan ehdottomasti. lisäksi sitten tuo pieni arjen luksus, ihan päivittäiseen käyttöön myös. Mutta oikeasti, jos kädet kuivaa helposti, niin tuo ensimmäisenä esitelty on ihan ykkönen siihen! Suosittelen enemmän kuin lämpimästi :)

      Poista
  4. Kynsinauhojen repiminen allekirjoittaneen ongelma - auttaako tämä tosiaan siihenkin? Vai olisiko siihen ihan oma tuote?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ainakin auttoi. Niitähän tulee revittyä heti, kun tulee niitä ns. tikkuja... ja sitten ne vähän tulehtuu ja voi sitä kivun määrää... Tää voide pehmitti heti kynsinauhatkin siihen kuntoon, että ei pelkoakaan että tikkuja tulisi. Silloinhan niitä harvemmin tulee revittyäkään ;)

      Poista
    2. Tuo oliflamen klassikko Tender Care toimii myös tähän. Lukaiseppa uusin postaus! ;)

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)