09 lokakuuta 2014

Syksyjuttuja *KUVIA*

Tähän väliin piti jo tehdä puhelimelle pienimuotoinen tyhjennys. Alkoi nimittäin kuvaarkistot täyttymään siihen malliin, että ei meinannut pysyä itsekkään enää mukana. Monta sellaistakin kuvaa löytyi, joista muistin luvanneeni tänne jotain postata... no kaikki aikanaan, nyt on postaustahti ollut muutenkin niin kiitettävä, että en voi olla kuin ylpeä itsestäni. Välillähän se on vähän niinkin, että asiaa olisi vaikka kuinka paljon, mutta mitään ei saa järkevässä muodossa ulos tuotettua.

Tässäpä kuitenkin vähän kuvapäivitystä meidän syksyhommista:


Takapenkin tuhotiimi kauppareissulla....

Juustosarvia välipalaksi... näitä on tullut tehtyä ihan normiversiona että täytettynä...
voisin laitella ohjetta näihinkin jahka pääsen taas ruoka- ja leivontajuttuja postailemaan


Vähän työnsarkaa... kuvan ottamishetkellä vähintäänkin sama määrä lehtiä oli vielä puussa....

Syksyn sumukelit

Päivitetty versio... tämä ruukkuasetelmahan vilahti aiemmassa postauksessa vähän erilaisena,
nyt päivitetty kunnolla syksyversioksi

tarkkaa tutkintaa

Tästä ei ole minkään valtakunnan havaintoa, että mikä tämä asetelma niinkuin on, mutta äitee meinasi saada aikaan grande katastrofin kun erehdyin tätä vähän siirtämään eri kohtaan...

sama juttu tämänkin kuin edellisenkin kanssa...

Keillähän lie oli hauskinta haravointihommissa...?

Sitä oikeaa tunnelmaa <3


Nyt alan odottelemaan postia.... olo on vähän kuin pikkusena joulupukkia odotellessa.
Kivoja juttuja pitäisi olla tulossa ja niistä teillekkin enemmän ehkäpä jo tulevan viikonlopun aikana ;)

2 kommenttia:

  1. Tuo se just syksyssä on hauskinta - seurata lasten vilpitöntä iloa ihan perushommissa! Lehtikasassa leikkimiseen ei siis voi koskaan kyllästyä, ja sen huomaa myös ilmeista.Ja sääkin on vain pukeutumiskysymys. No, myönnettäköön, en kyllä itsekään ihan kaatosateessa vienyt lastani ulkoilemaan, mutta pieni tihkusade ja sumu ei haittaa. Kurahaalarit ne on hyvä keksintö. Allekirjottaneella myös kävi tänään nuohooja, ja mitäs se meillä tarkoittikaan - syksyn ensimmäiset tulet leivinuuniin; kyllä elävä tuli on mukavan rauhoittavaa katsoa, ja mikä parasta, kunhan uunia tohtii lämmittää enemmän, saa alkaa tekemään maailman parhaita ruokia! Uunissa saa terveellisesti tehtyä vaikka mitä! Ja mikäs sen herkullisempaa kuin hitaasti haudutettu ruoka...vesi jo herahtaa kielelle. Ja tämä siis tuli mieleen tuosta viimeisestä kuvasta....Lähti heti ajatus lentoon. Ja kyllähän se vähentää huomasti myös sähkölaskua, kun viitsii lämmittää uunia/takkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sillä tosiaanki on iso merkitys sähkölaskuun kun vaan viitsii sen vaivan nähdä, että itse lämmittää. Muksuilla kyllä oli niin hauskaa haravointihommissa, että ei ihan tosikaan :D eipä tuota itsekkään voinut nauramatta olla kun riehuivat lehtikasoissa.

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)