22 lokakuuta 2014

Kevein varpain...

Tässäpäs tulee taas teille pieni esittely, jossa keskitytäänkin tällä kertaa jalkoihin.
Oriflamen Feet Up Jalkavoide



Voide on tarkoitettu erityisesti kovettumille ja känsille.

Meinasin ensin kuvata omat jalkani tähän, mutta tulinkin toisiin ajatuksiin.
Ei meinaan olleet kummoiset katseltavat. Aikoinani harrastin vuosikaudet tanssia, siihen päälle lenkkeilyt, työt ja kaikki muu meneminen ja nykyisinkin lasten kanssa olen likimain koko ajan jalkojen päällä.... siitä voi vain kuvitella miltä jalat näyttivät...
Kovettumia löytyi ihan kunnolla ja jopa siinä määrin, että pidempien lenkkien jälkeen ne kipeytyivät, välillä tosi pahastikkin. No nyt olen tässä reippaan viikon verran käyttänyt tätä voidetta aina aamuin ja illoin ja eipäs ole sen koommin ollut kipuja kovettumissa ja ne on likimain kadonneet kokonaan!

Voiteen koostumus on ihanan pehmeä, mutta kevyt. Se imeytyy nopsaan ja on helppo levittää tasaisesti. Omasta mielestäni tämä on ehdottomasti parhaimmillaan saunan jälkeen puhtaalle iholle levitettynä <3 jalat tuntuvat oikeasti kevyemmiltä ja piparminttua sisältävä voide jättää sellaisen raikkaan ja keveän tunteen.

Olen itse vuosien varrella nähnyt sellaisenkin tapauksen, kun kovettumia ei ole hoidettu...
Ei ole lasten katseltavaa puuhaa, kun kovettumat pääsee sille tasolle hoitamattomina, että ne halkeavat ja sitä myöten tulehtuvat... ja sitten kun vielä ei pienestä halkeamasta ymmärrä tehdä asialle jotain, lopputulos on se että  kohta et saa edes sukkia jalkaan.... saati että kävelisit metriäkään. Tässäkin tapauksessa kävi niin, että lopulta kovettimia leikattiin lääkärin toimesta ja tulehduksiin taisi mennä parikin antibioottikuuria.
Suosittelen siis huolehtimaan myös jalkojen kunnosta, sillä aika moni meistä viettää suurimman osan päivistään jalkojensa päällä, ei ole enää leikin asia kun hoitamattomina tulehtuvat.

Tässä on kuitenkin sellainen tuote, joka on ihan jokaisen saatavilla ja ehdottomasti annan kyllä erittäin lämpimät suositukset tuotteelle ja niin taitaa antaa meidän talon isäntäkin....
Ei tuo ole vastaankaan pistänyt pientä jalkahierontaa tämän voiteen kanssa kiekkopelin jälkeen... ;)


Tämäkin tuotehan minulle tuli Anna-Leenan kautta ja sieltäpä voit sinäkin laittaa tilausta menemään ja nakata vaikkapa pukinkonttiin sitä omaa kultaa varten ;) Joulukinhan se uhkaavasti lähestyy!

2 kommenttia:

  1. Muuten jouluksi just kannattais koota tärkeille ihmisilleen joku ihana hemmottelupaketti näistä tuotteista, mitä ei välttis itte raski ostaa, mutta joka on ihana saada lahjana...Ja osoittaa sen, että välittää toisen hyvinvoinnista. Näin kesän jälkeen kyllä jalat kaipaa pientä huolenpitoa (miksei isompaakin). Kovettumien hoidossa pätee se sama kuin esim kynsinauhojen hoidossa, että jos säännöllisesti huolehtii, niin ei ne sitten pääsekään huonoon kuntoon. Eikä se paljoa vaadi, jos iltaisin vähän rasvaa jalkoja. Se ei monta minuuttia vie...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säännöllisyys on se pointti ihan kaikessa ihon hoidossa. Ihmeitä on turha odottaa ilman säännöllistä käyttöä, vaikka eron huomaisi jo ensimmäisellä käyttökerralla ja toisaalta, miksipä ei käyttäsi säännöllisesti, jos sillä voi säästää itsensä monelta vaivalta. Tuossa on todellakin ajatusta ja monesti ei eden tule ajateltua itse välttämättä jonkin tuotteen ostamista, mutta ihastuukin tuotteeseen heti kun sen saa lahjana. Käytännöllisiä lahjoja joilla voi todella saajaansa ilahduttaa :)

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)