26 lokakuuta 2014

Kolmen kopla vartalolle

Se ois taas se hetki kun kellon on siirretty talviaikaan... en kyllä ihan jaksa käsittää mitä järkeä tässäkin siirtelyssä on, rytmit heittää häränpyllyä heti ja olo on kuin nukkuneen rukouksella.

Mutta jospa tää postailu vähän piristäisi :)

Kokosin tähän teille kunnon kolmen koplan vartalonhoitoon ja kaikki nämä tuotteethan on tulleet Anna-Leenan kautta Oriflamelta.

Mintulta ja vadelmalta tuoksuva suihkugeeli

Eikös olekkin aika herkullisen värinen?

Itse tykkäsin kovasti tästä suihkugeelistä. Minullakin on aika kuivuuteen taipuvainen iho, varsinkin näin ilmojen kylmetessä. Olen testannut tätä suihkugeelia ihan päivittäisessä käytösssä ja vaikka tuote onkin kuoriva, ei ainakaan minulla kuivata ihoa. Oikeastaan tämä on jättänyt ihon tosi pehmeäksi ja raikkaaksi. Aika usein ainakin itse olen skipannut vartalon kuorinnan, muka sen vuoksi, että ei ehdi alkaa monia aineita levittelemään, mutta tämä hoitaa onneksi homman ihan päivittäisen suihkun yhteydessä, kätevää. Tämä kivasti valmistaa ihon ottamaan vastaan kosteuttavat tuotteet ja kyllä  kieltämättä olen huomannut vartalon iholla eron. Iho on pehmeäämpi ja kimmoisampi, kun kuorintakin tulee tehtyä säännöllisesti.

Kiinteyttävä geeli rinnoille ja dekolteen alueelle

Kevyt geelimäinen koostumus

Ai jummi, tämä olikin melkoisen mielenkiintoinen tuttavuus. En ollut tätä ennen kokeillutkaan mitään tällaista tuotetta ja ajatukset oli kyllä aika skeptiset kun tuotetta aloitin käyttää.
No sattuneista syistä, en sentään kuvia alkanut ko. alueesta ottamaan, mutta ehkä käyttökokemus tässä tapauksessa vähän valottaa tuotteen ominaisuuksia ;)

Jokainen äiti varmasti kyllä tietää, mitä rintojenkin iholle tekee raskaudet ja imetys.... ei tarvinne sen kummempaa  analyysiä, vai mitä? Olen nyt käyttänyt tätä jo jonkin aikaa ihan aamuin illoin puhtaalle iholle. Ja kyllä se ihan totta on, voide kiinteyttää ihoa ja tekee sen huomattavasti kimmoisammaksi. Toinen ilmiö, minkä huomasin oli se, kun vuosia ja vuosia sitten onnistuin polttamaan auringossa dekolteen alueen aika pahasti (koiranäyttelyt on vaarallisia, hehh :D )
Sen jälkeen alue on aina, varsinkin kesäisin punoittanut tosi pahasti ja aina saunan ja suihkun jälkeen talvellakin. Vähän reilun viikon tätä geeliä käytettyäni huomasin punoituksen hävinneen melkein kokonaan. Tässäkin tuotteessa parhaat tulokset saa sillä säännöllisellä käytöllä. Jännä nähdä katoaako punotus ihan kokonaan tällä tuotteella!

Deodorantin tuoksusta tulee mielikuva raikkaan puhtaasta, pehmeästi tuoksuvasta puuvillasta.
Rakastuin tuoksuun ihan heti!

Tässä on yksi varma valinta! Kestää ihan uskomattoman hyvin ja pitkään. Tuoksu tosiaan on sellainen ihanan pehmeä ja raikas, tulee mielikuva puhtaasta puuvillasta :)
Tämäkin on testattu iha jokaisena päivänä jo jonkin aikaa ja kestää kyllä jopa siinäkin tilanteessa, kun pakkasilla puet hikihatussa lapsia ja juuri kun saat vielä itsesi puettua, yksi lapsista ilmoittaa että pissattaa... eli aloita homma alusta.... ;)

Anna-Leenan sivulla on muuten paukahtanut nyt 500 tykkääjää rikki ja ISO tuotepaketti arvotaan 1.11. Vielä ehdit mukaan sinäkin, eli äkkiä klikkaa itsesi TÄNNE ja siellä viestiä jättämällä voi vaikkapa jättää tilaustakin samalla kertaa :)

Ihanaa sunnuntaita jokaiselle ja koittakaa olla menettämättä hermoja loskakeleissä... :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)