14 lokakuuta 2014

Something for men...

Oliks se se tasa-arvo... eli jotta talossa pysyy hommat balanssissa niin täytyyhän sitä miesväenkin päästä tuotetestejä tekemään ;)
Anna-Leenalta sain kotiin viemisiksi Oriflamen KICK OFF 2-IN-1 hair & body wash miesten suihkusaippuan ja North for Men deodorantin.



Kumpikin tuote sai kotosalla ilahtuneen vastaanoton ja tuotteet pääsivätkin testiin heti.

2-in 1 suihkusaippua piti tietenkin etukäteen itse nuuskia ja eipä voi moittia ;)
Itse tykkäsin tuoksusta kovasti, juuri sopivan miehekäs ja raikas tuoksu.
Erityisesti miesväen testissä suihkusaippua sai kiitosta siitä, että se ei kuivata ihoa ja jättää hiukset jotenkin vahvemman tuntuisiksi, mutta ilmaviksi. Monissa merkettien suihkusaippuoissa on se vika, että ne ovat niin voimakkaita, että kuivattavat ihoa ihan tosissaan, varsinkin, kun urheilevana joutuu usein suihkussa käymään. Tämä tuote ei sitä kuitenkaan tee ja muutenkin testien mukaan voi suositella herkempi ihoisellekkin.


Deodorantissa erityistä kiitosta sai se, että ei herkkääkään ihoa kirvele, tuoksu ja teho kestää kauan.
Ja näin naisen näkökulmasta.... tuoksukin on oikeinkin miellyttävä ;)
Tämä North for men sarja on suunniteltu erityisesti pohjoismaisille miehille ja siinä on otettu erityisesti huomioon pohjoismainen ihotyyppi eli tätä voi suositella erittäin lämpimästi herkkäihoisille kokeiltavaksi. Tuoksu on juuri sopiva eli ei aiheuta (ainakaan minulle) oireita.
jotkut miesten deodorantithan on melko voimakkaita ja itsekkin olen eräätkin migreenit kärsinyt miesten deodoranttien vuoksi.

Noin yhteenvetona voisi melkein todeta, että täydellisyyttä hipovat tuotteet paljon liikkuville, herkkäihoisille miehille.

2 kommenttia:

  1. Nämä vois olla aika varteenotettava vaihtoehto joulupakettiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama kävi mielessä minullakin :) suunnitelmissa muuten on ihan oma postauksensa joululahjavinkeistä ;)

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)