06 lokakuuta 2014

Jotain tuttua....Klassikko

Mukavan kirpsakkaa maanantaita! Ulkona on maa kuurassa ja olipas melkoisen raikas syyskeli.
Tässä nyt tulee se jo odotettu postaus Oriflamen klassikkotuotteesta. Tämä tuote taitaa olla se, joka tulee monellekkin ensimmäisenä mieleen, kun kuulee nimen Oriflame. Eli Ihmevoide

Oriflame Tender Care

Kun istahdin Anna-Leenan kahvipöytään, hän kysäisi, että onko tuote minulle tuttu, väitin kovasti, että ei. Tarkemman muistelun jälkeen olen joskus (ihan tolkuttoman kauan sitten) testannut tuotetta ja jotain mielikuvia alkoikin muistisopukoista löytymään.





Tämä voidehan tehoaa melkeimpä kaikkeen, sopii kaikkeen ja toimii kuin unelma.
Eipä tuota turhaan taideta "haukkua" ihmevoiteeksi ;)

Tämä tuli kokeiltua taas aika ääriolosuhteissa ja vähän jälkikäteen naurattikin. Anna-Leena nimittäin kertoi omista kokemuksistaan tämän voiteen kanssa ja kertoi voiteen auttavan myös palovammoihin ja muutamilla työpaikoilla tämä onkin se pelastava enkeli. No, pääsin kotiin ja tutkin tuotteita siinä ja kaiken kiireen keskellä aloin laittaa ruokaa, no mikälie ajatuskatko se sitten iski...

Paistoin jauhelihaa pannulla ja jotenkin ajatuksissani siirsin pannua liedellä ja tartuin jostain ihan käsittämättömästä syystä pannun kahvasta kiinni pikkuisen turhan ylhäältä... no lopputuloksen voi vain arvata.... jos jättää kaikki painokelvottomat sanat pois, olin melkoisen hiljaa.
Sormet paloivat ihan kiitettävästi. No pienen kylmän käsittelyn jälkeen muistinkin Anna-Leenan sanat ja äkkiä si pieni pinkki esiin ja voidetta sormiin. Voin vakuuttaa, että TOIMII.

No, tänä aamuna.... itseasiassa ihan pientä hetkeä ennen kuin aloin tätä postausta rustaamaan kasaan...
Aamupuurot oli keitelty ja nuorimmainen päätti kurkata mitä liedellä näkyy ja iski kätensä tietenkin sille levylle, jolla puuro oli keitelty ihan hetki sitten. AUTS, HUUTO ja ISO ITKU....

Äkkiä vähän kylmää vettä ja Tender Care kehiin! Yleensähän lapset itkevät onnettomuuksia jo ihan säikähdyksensä vuoksi ihan hillittömän kauan...
Mitäpä päättelette voiteen toimivuudesta, kun 2 vuotias pikkuihminen lopettaa itkunsa 10 minuutin jälkeen voiteen levittämisestä ja voin kertoa, että poltti ihan kunnolla sormensa....
Kyllä voisin sanoa, että tämä on yksi kotien vakiovarustuksista, joka täytyisi löytyä jokaisen kaapista!


Voidehan pehmentää ja silottaa kuivaa ja rohtunutta ihoa, pehmentää ja hoitaa kynsinauhat.... tämä sopii ihan kaikkeen ja hajustamattomana käy ihan jokaiselle. Tein vähän taustatutkimusta tätä postausta varten ja selasin keskustelupalstoja yhden illan kokonaan ja otin selvää, mitä kokemuksia muilla tästä tuotteesta on. Sieltä löytyi juttua, kuinka on auttanut nokkosen aiheuttamiin polttoihin, kaikenlaisiin palovammoihin, nuhaiset punanenät on hoidettu tällä, pienet pintanaarmut ovat parantuneet nopeasti, jalkojen kovettumat ovat pehmenneet.... ja vielä kymmeniä muita tarinoita...

Tämä kaikkien tuntema perusversiohan on hajustamaton, mutta tästä on saatavilla myös kookoksen ja mustaherukan tuoksuiset ja makuiset versiot. Oli muuten aivan uskomattoman herkulliset tuoksut. Erityisesti kookoksesta tykkäsin itse. 

Kaiken kokemani ja lukemani jälkeen ei tarvitse kyllä yhtään miettiä miksi tämä on Oriflamen klassikkotuote, kestosuosikki, joka jatkaa voittokulkuaan vuodesta toiseen.
Minun mielestä tämä tulisi todellakin löytyä jokaisesta kodista.... mahdollisesti joka huoneeseen oma purkki + käsilaukkuun ja autoon omansa ;)


ja muistakaapas käydä tykkäämässä TÄÄLLÄ, pääsette osaksi ihania arvontoja ja saatte myös ajantasaista tietoa tuotteista! Ihanaa viikon alkua kaikille.

8 kommenttia:

  1. Minulla tämä auttoi kesällä myös hyttysten puremiin! En varmaankaan pärjäisi enää nykyisin päivääkään ilman tätä :) Sulla on tosi ihana blogi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuopa täytyy ensi kesänä kokeilla. itse olen allerginen hyttysten pistoille ja saan raapia kesäisin itseni suunnilleen verille.... järjettömän tuskainen kutina ja paukamat kestää viikkotolkulla.

      Poista
  2. Empäs oo ite hoksannu ees kokeilla hyttysten pistoihin, täytynee ens kesänä kokeilla. Mulla tuo on talven ehdoton tuote, kun huulet halkeilee pakkasessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ihan sama juttu, josko nyt tulevat pakkaset olisikin helpompia, kun on kunnon tuotteet :)

      Poista
  3. Mua melkein nauratti kun luin postausta, toi on ihan tosi, et nimenomaan tää on se, mitä tulee ekana mieleen sanasta Oriflame

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehh, tuo on oikeasti totta. Kuullessaan sanan Oriflame, monikin näkee silmissään heti tuon pienen vaalenpunaisen purkin :D

      Poista
    2. Mutta siis ajatelkaa, kuinka ajaton tämä tuote on - varmaan tosi monet muistaa tämän tuotteen, ja että se tosiaan on monikäyttöinen. Kulkee myös kätevästi käsilaukussa pienen kokonsa ansiosta. Muuten sun muistikuvat saattaa olla siitä, että oot varmaan nähnyt tämän äitisi pöydällä aikanaan.

      Poista
    3. Saattaa muuten hyvinkin olla, että olen äiteen meikkipöytää ollut tonkimassa.... ;) Tämä on kyllä oikeasti niin ajaton tuote, että eipä monenkaan tuotteen suosio kestä tällä tavalla vuodesta toiseen.

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)