09 lokakuuta 2014

Säihkyviä hymyjä

Arvatkaas vain olivatko tämän talon mini-ihmiset mielissään, kun hekin pääsivät osalliseksi äitin testailuihin. Anna-Leenan luona käydessäni mukaan tuli myös Oriflamen Optifresh Kids hammastahna lapsille.



Tämä mansikan makuinen fluorihammastahna on just sopivan raikas, mutta ei yhtään liian voimakas näiden mini-ihmisten makuun. Ja kyllä, tunnustan... maistoin itsekkin!
Tämähän on tarkoitettu 2-7 vuotiaille, mutta tokihan äitinki pitää tuote kokeilla, vai mitä? ;)

Lapsilta vähän kyselin, että mitä ovat mieltä.... Koko hampaidenpesuoperaatio kesti sinä iltana poikkeuksellisen kauan, kun jokaisen piti saada kokeilla vähän vielä uudestaan ja kertoa kaikki havainnot tietenkin minulle. Lapset tykkäsi ihan tosissaan ja esikoinen tuumasikin, että "tää on äiti paljo parempaa ku se haisuli" eli käytössä oli ollut muumihammastahna meillä.



Nuorimmainen herra erityisesti intoutui harjaamaan ihan urakalla ja ei olis millään meinannut hammasharjastaan edes luopua. Arvatkaas mikä oli aamun reaktio kun hammaspesulle lähdettiin ja ihan idiootti äiti tarjos muumihammastahnaa laitettavaksi.... RAIVARIT!
Poika nakkasi hammasharjan nurkkaan ja lähti kiukuttelemaan olohuoneeseen...
Kun OIKEA hammastahnatuubi näkyi äidin käsissä, silloin kykeni vasta tulemaan takaisin :)
Niin mieluista oli tämä meidän lapsille!


Eikös se niin mennyt, että lasten suusta sen totuuden kuulee...



Edelleenkin muistuttelen, että käykääpäs siellä ANNA-LEENAN sivulla ja tykätkää,
ISO tuotepaketti ois lähdössä arvontaan kun 500 tykkääjää paukahtaa täyteen ;)

4 kommenttia:

  1. Ai juma mä repesin tuolle pojan ilmeelle :D melko velikulta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän nuorimmainenhan on tunnetusti melkoisen velmujätkä ;)

      Poista
  2. hihh, törkeä äiti, kun väärää hammastahnaa kehtaa tarjota :D Mun kummityttö on varmaan yhtä tarkka ja tempperamenttinen. hänelle jos väärää paitaa erehtyy ehdottamaan, niin hyvä että ei laita koko asuntoa remonttiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, joo aivan karmea äiti :D Lapset on niin hauskoja kun osoittavat mieltä... no, se on vaan hyvä kun löytyy omaa tahtoa ja tempperamenttia, sitä tarvitaan sitten aikuisiälläkin :)

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)