07 lokakuuta 2014

Käsilaukun ykkösjutut

Näistä täytyi tulla tekemään ihan oma postauksensa ihan jo kätevyytensäkkin ansiosta.
Nämä muutamat ihanuudet, joita Anna-Leenalta mukaani sain, ovat valikoituneet ihan täysin mun käsilaukun ykkösjutuiksi.


Aivan mieletön tuttavuus mulle oli nämä kasvopyyhkeet, Face Blotting tissues.
Tämä pikkupaketti pelastaa melkein tilanteen kuin tilanteen. Kasvopyyhkeet siis poistavat kiiltoa ja näillä saa meikin freesattua enemmän kuin näppärästi. Ensin tietenkin piti taas skeptisenä epäillä, että joo, joo ihan varmastihan tää toimii juu... no niin se skeptisyys kaikkoaa, kun ekan kerran testaa!

Varsinkin meillä kotiäideillä tunne on varmasti enemmän kuin tuttu, että laitat ensin meikit kuntoon ja alat pukemaan lapset lähtövalmiiksi, no siinä vaiheessa kun koko pesue on puettu ja odottaa lähtövalmiina, vedät itse hiki hatussa takkia niskaasi ja erehdyt katsomaan peilistä niin siellä enemmän kuin useasti katsoo vastaan naama, joka näyttää siltä, että ei ole eläissään meikkiä nähnytkään.... iho kiiltää eikä ole tietoakaan kuultavasta kauniin tasaisesta ihosta... Tuttua??

Paketissa on 50 kasvopyyhettä.
Pyyhkeet ovat melkein kuin mitä tahansa paperilappuja, 
en koskaan olisi oikeasti uskonut niiden olevan näin tehokkaita.

Lappusilla taputellaan ihoa ja lappu kerää itseensä kaiken kiillon, kätevää vai mitä?
Toimi aivan loistavasti just sille ongelmalliselle kasvojen T-alueelle, joka on aina se ensimmäinen murheenkryyni tuolla tienpäällä ollessa. Tämä on ihan ehdoton pelastaja jokaiselle naiselle.
Eihän työpäivienkään aikana ole aikaa monestikkaan alkaa meikkailemaan ja korjailemaan meikkiä...

Monesti sillä korjailullakin saa vaan aikaan sotkuisen lopputuloksen kaikessa kiireessä.
No tässä on ratkaisu siihen pulmaan. Aivan ehdottoman ykköstuote joka käsilaukkuun.... paketti on muuten niin näppärän kokoinen, että kulkee moitteettomasti mukana vaikka lompakossa ;)

Toinen mun suosikko on Oriflamen LipSpa Therapy huulivoide. Ihanan kevyt koostumus, jotenkin mukavan raikas, mutta vähän hedelmäinen tuoksu ja jättää huulet aivan loistavan pehmeiksi ja jättää mukavan kiillon huulille. Kokeilin tämän muuten huulipunankin kanssa.... Sipaisu huulipunaa ja tämä huulivoide päälle, lopputuloksena kiiltävän herkullinen huulimeikki ;)

Tässäkin on muuten suojakerroin 8, joten toimii ihanasti kesälläkin ja vaikkapa sitten kun mennä viilettää keväthangilla. Tästä on tullut mulle sellainen MUST -tuote, joka kulkee mukana jokapaikassa ja aina. Suosittelen erittäin lämpimästi. Ehkä se mun mieltymys tähän johtuu just siitä, että arkisin ei juuri tule huulimeikkiä käytettyä, mutta tämä tosiaan jättää mukavan kiillon huulille, niin mun makuun juuri sopivan simppeli arkimeikkiin yhdistettynä.




Se kolmas käsilaukun nykyinen vakiovaruste...

Love Potion Eau de Parfum, roll-on pikkupullossa. Tätä ensin vähän arastelin, kun Anna-Leenallekkin kerroin, että olen aika herkkä tuoksuille ja migreeniä en todellakaan tahdo. Onneksi ammattilaiseen voi aina luottaa ja eipäs tullut minkäänlaisia päänsärkyjä eikä muitakaan oireita.
Tuoksu on ihanan vaniljainen ja hedelmäinen... jotenkin tulee mieleen kuvaus mystisen naisellinen...
Hiukkasen salaperäinen, mutta valloittava.





Tämäkin kulkee niin näppärästi mukana, että onkin sitten kulkeutunut mukana ihan joka paikkaan.
Ei ihme, että tämä on yksi Oriflamen suosituimmista tuoksuista ja todellakin, kannattaa myös kokeilla sellaisten, joilla tuoksut saattavat oireita aiheuttaa. Ainakin minulla toimi täysin ilman oireita. Ottaisin mielelläni vastaan teidän kokemuksia tuoksuista, aiheuttavatko paljon oireita? onko jokin tuttu ja turvallinen tuote teilläkin?




4 kommenttia:

  1. Toi tuoksupullo on aivan syötävän hyvännäkönen - houkuttaa ostamaan! Ja varmasti kätevä rollina. Noista puhdistusliinoista sen verran, että nykyäidit sentään jaksavat huolehtia ulkonäöstään, muistan ajan, kun lapset oli pieniä, niin ei sitä tuommoisia ihanuuksia osannut ees kaivata. Takki vaan niskaan ja menoksi. Mutta tosiasiahan se on, että on se äippäkin tyytyväisempi kun pitää huolta myös itsestään lasten lisäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se nykyisin (onneksi) on niin, että äiditkin huolehtivat itsestään. Aika usein niitä nopeita vinkkejä tarvitaan kuitenkin, lapset vaatii oman aikansa ja kotityöt ja ehkäpä oma urakin omansa, niin aikaa ei välttämättä kauheasti jää panostaa itseensä ja ulkonäköönsä, mutta tällaiset nopeat jutut on enemmän kuin tervetulleita piristämään sitä äitien arkea. Kyllä se vaan niin on, että jos edes vähän jaksaa huolehtia itsestään ja ulkonäöstään, niin se jotenkin käsittämättömällä tavalla antaa kuitenkin vähän lisäpotkua siihen arjen pyöritykseen :)

      Poista
  2. Noi kasvolappuset on kyllä saatava. Vaikuttaa melko pätevältä tuotteelta. Minullakin on lievää tuoksuyliherkkyyttä ja en oikein oo ees uskaltanu aikoihin tuoksuja kokeilla. joskus jossain marketin kosmetiikkaosastolla saa lähtee liki oksentaen pois, kun tulee niin paha olo, kun tyypit suihkuttelee ja testaa kaikkia tuoksuja sekaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tunteen! Välillä oon itsekkin saanut lähteä kaupasta oksennus kurkussa, kun testerit viuhuvat kosmetiikkaosastolla. Se hajujen sekamelska on välillä pikkuisen liikaa. Onneksi on kuitenkin näitäkin tuoksuja olemassa, joita uskaltaa käyttää :)

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)