18 lokakuuta 2014

Kauneutta ja hyvinvointia kynsille

Nyt on ollut pari päivää kyllä niin veto pois, että ihan tolkuton väsymys on vaivannut ja mitään järjellistä ei oikeastaan ole saanut aikaiseksi. No sitähän se välillä on ja silloin kai pitäis yrittää parhaansa mukaan levätä ja kasata voimiaan.... ehkä helpommin sanottu kuin tehty, varsinkin kun on tottunut siihen, että painaa menemään 24/7 sata lasissa....

Tästä tuotteesta oli tarkoitus tehdä yhdistetty postaus erääseen toiseen tuotteeseen, mutta testauksien jälkeen päätin, että tuote ansaitsee kyllä ihan oman juttunsa.
Kyseessä siis on Oriflamen The ONE Cuticle Cream - kynsinauhavoide





Voide pehmittää ja ravitsee kuivia kynsiä ja kynsinauhoja.

Voide näyttää kermaisen pehmeältä ja mantelin tuoksu vahvisti tätä vaikutelmaa.
Voide kuitenkin ennakko käsityksestä poiketen olikin tosi kevyt koostumukseltaan, helposti levittyvä ja imeytyi ihan hetkessä. Mut tuo mantelin tuoksu tekee siitä jotenkin täyteläisen tuntuisen.
Tykkään!

Kuvasta ei nyt kyllä paljoa erota.... kynsinauhoissa oli ennen käsittelyä just niitä raivostuttavia alkavia "piikkejä", kynnet oli todella kuivat kynsilakan poiston jäljiltä.

Voiteen levittämisen jälkeen... voide imeytyi tosiaankin ihan pikku hetkessä ja jätti kynsinauhat tosi pehmeiksi ja kynsissäkin voi melkein sanoa värin muuttuneen käytön jälkeen. 
Tosi tehokas tuote, parasta oli se, että voiteen imeytymistä ei tarvitse odotella puolta päivää...




Tässä on tosi tehokas pikaapu kynsinauha/kynsiongelmiin, mutta parhaat tulokset saa säännöllisellä käytöllä. Eihän ole järkeä ensin päästää käsiä huonoon kuntoon ja vasta sitten hoitaa niitä, kun muistaisi joka ilta ja aamu pikaisesti voidetta levittää, niin niitä ongelmia ei edes tulisi... 
Varsinkin meillä pienten lasten äideillä kädet joutuvat melkoiselle rääkille ja kädet likoaa milloin missäkin pesuvesissä, niin hoitoahan ne tarvitsevat kädetkin.

Tässäpä voi olla apu myös eräälle lukijalle, joka aiemmassa postauksessa mainitsi ongelmakseen juuri kynsinauhat ;)

Anna-Leenaltahan se tämäkin tuote minulle tuli!
Muistakaapa käydä tykkäilemässä Anna-Leenan sivusta... 500 tykkääjää on siellä enemmän kuin lähellä ja sen täytyttähän lähtee käyntiin ison tuotepaketin arvonta ;)


sis. yhteistyökumppanin mainoslinkkejä

7 kommenttia:

  1. Tämä tuote on just semmonen tuote mikä pitää hankkia - ne on tosi ikäviä ne lihastikut mitä kynsinauhoista irtoilee. Ja edelleen - onpa nätti purkki. Siis eihän se iso homma olis jos tuota ennen nukkunmenoa vähän sipaisis kynsinauhoille. Ja siinä voide saa olla sitte vaikuttamassa yön yli, niin tehohan on silloin ihan maksimi. Yöllä voide ei virutu pois kun kädet saa olla yöajan rauhassa! Ja sillonhan ne pysyy kynsinauhat siisteinä kun muistaa tuota tehdä säännöllisesti. Vaikuttaa hyvältä tuotteelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa voiteessa on kyllä purkissakin niin käytännöllisen näppärä, pieni koko eikä ulkonäössäkään ole valittamista :) Todella hyvä tuote, etenkin säännöllisesti käytettynä. Suosittelen :)

      Poista
  2. Tiiättekste mitä, just kädethän on jatkuvasti näkösällä, joten niihin pitäis jaksaa satsata hieman enemmän , jos kerran satsataan kasvojenkin hoitoon.Minä kans tykkään näistä pakkauksista, nätti purkki houkuttelee ottamaan sen käteen ja KÄYTTÄMÄÄN!! Olen käyttänyt aiemmin joitain vastaavia mutta ne ovat olleet huonosti imeytyviä, ja eihän sitä jouda niin oottelemaan voiteen kuivumista, niin silloin ei ehkä tule niin käytettyä. Mutta kauniit kynnet ja kynsinauhat kyllä kieltämättä haluan saada, joten pitänee hankkia tämä tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo voide on sellainen, että likimain heti levityksen jälkeen voit ottaa kirjan tai lehden käteesi ilman että siitä jäisi tahroja :) Juttelin aikoinani erään kouluttajan kanssa, joka preppasi henkilöitä työhaastatteluihin ja auttoi valmistautumaan haastatteluihin, hönkin mainitsi käsien ja kynsien kunnon olevan asia, johon moni esim. työnantaja likimain tiedostamatta kiinnittää huomiota ja sitäkin kautta muodostuu henkilöstä tietynlainen kuva.

      Poista
    2. Todellakin, näin on, että kyllä se siisti ja huolehdittu ulkonäkö kuitenkin vaikuttaa. Eikä sitä tartte missityyppi olla, että pitää huolen ittestään! Ja uskonpa, että kun kädetkin on kunnossa, niitä ei tarvi piilotella eikä ajatella sen kummemmin, missä käsiään pitää.

      Poista
  3. Mullakin aina ongelmia kynsien ja kynsinauhojen kanssa, varsinkin näin alkutalvesta ja sitten pakkasilla. Olen löytänyt myös ihana tuotteen, kynsinauhaöljy, (Sally Hansen) joka kosteuttaa ihanasti ja imeytyy heti. Täytyisi muutenkin muistaa rasvata kädet ihan joka päivä, niin ne pysyisivät kunnossa läpi kylmien säiden.

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuopa olikin mulle ihan uusi tuote. Onko minkä hintaluokan tuote ja mitenkä on saatavuus? Sama juttu se on minullakin, että talvisin varsinkin sen rasvapurkin on oltava koko ajan käden ulottuvilla,että varmasti tulee kans käytettyä, muuten kädet kuivuu pakkasilla ihan tolkuttomasti.

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)