11 lokakuuta 2014

Honeyhair

Melkeimpä meinasi tämäkin postaus jäädä tältä iltaa tekemättä... täytyy tunnustaa, että väsy painaa tällä hetkellä enemmän kuin tarpeeksi eli sohvan nurkka taitaa olla se, joka tässä kutsuu seuraavaksi. Mutta enhän mä malttanut kuitenkaan ihan kokonaan pysyä täältä poissa, sillä aika mielenkiintoisia huomioita olisi taas teille kerrottavana.

Sain testattavakseni jo aiemmin Anna-Leenalta Oriflamen Milk&Honey Gold shampoon ja nyt sain vielä saman sarjan hiusnaamionkin, Tämä sarjahan on jo teille osittain tuttu edellisten postausten kautta, mutta mainittakoon nyt vielä se, että tässä sarjassa käytetty maitoproteiini ja hunaja ovat kaikki luomua!
ja tuoksuhan on niin täyteläisen ylellinen, että siihen on tähän mennessä rakastunut jokainen, jolle tuotteita olen näyttänyt :)

Mutta asiaan...


Minähän tässä hetki sitten aloitin pienen hiusten vaalennusprojektin tavoitteena jossain vaiheessa saada takasin ihan oma hiusväri... no hiuksethan siitä vähän tykkäsi kyttyrää ja latvat olikin jo aika heikolla hapella.... muutenkin mun tukka on vähän sellainen murheenkryyni, sillä se on ohkainen, liukas, aina päätämyöten ja jos sen laittaa se pysyy tasan 10 minuuttia ellet tönkkölakkaa sitä...
Eli ei ollut näilläkään tuotteilla helpot lähtökohdat ainakaan... hehh...

Oon nyt käyttänyt tuota shampoota jo hetken aikaa ja viime viikolla aloin huomata muutosta.
Hiukset tuntui huomattavasti normaalia paksummilta, ihan kuin niitä olisi ollut enemmän kuin ennen.
Kiilto on palannut, joka vaalennuksen myötä vähän katosi ja latvatkaan eivät enää ole alkuunkaan niin kuivat ja karheat kuin aluksi. Sanon ihan suoraan, että hämmästyin itsekkin!

Nyt olen testannut vielä tuon hiusnaamionkin ja lopputulos oli aivan mielettömän ihana. Naamio ei jätä hiuksia yhtään raskaaksi, vaikka itsellänikin todella moni ihan normaalikin hoitoaine on sen tehnyt. hiukset oli todella pehmeät, ilmavat ja ennenkaikkea terveen tuntuiset!

Tätä sarjaa voin kyllä suositella erittäinkin lämpimästi.

Oma pikku vinkkini oikein extratehohoitoon on se, että pese ensin milk&honey gold shampoolla hiukset, kuivaa ne kunnolla pyyhekuiviksi, levitä hiusnaamio hiuksiin ja muista kunnolla ennenkaikkea latvat, pyyhe päähän ja mene saunaan, ota rennosti :)
Sitten vain pesaiset naamion pois hiuksista ja that's it!
jos nyt sattuu että hiukset tuntuu että hoidon jälkeen eivät olisi puhtaat, voihan toki vähän laimentaa shampoota vedellä ja pesaista vielä kertaalleen hiusten tyvi, mutta latvoja ei ole syytä lähteä enää pesemään, ne puhdistuvat vielä kyllä siitä kun tyvestä laimean shampoo seoksen huuhtoo pois.
Kokeilkaapa! Minulla ainakin lopputulos oli kerrassaan mahtava :)


Ihanaa viikonloppua kaikille ja muistakaa hemmotella itseänne ;)

4 kommenttia:

  1. Tuota kyseistä sarjaa itsellä on ollut vartalovoiteena ja ihanan tuoksuista oli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vartalovoide oli minullakin ensimmäinen tuote tätä sarjaa, jota kokeilin ja tuoksu vei heti mennessään <3

      Poista
  2. Jos tuon hoidon laittaa saunaan ja antaa vaikuttaa ihan kunnolla, tekeeks hiuksista rasvaiset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on itsellä tosi helposti rasvoittuvat hiukset, mutta mulla ei ainakaan rasvoittunut yhtään normaalia enempää. Jos rasvoittuminen on ongelma, niin tehohoitoa voi tehdä myös niin että saunaan laittaa hoidon vain latvoihin, se yleensä vähän hillitsee rasvoittumista. Kannattaa kokeilla :)

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)