24 lokakuuta 2014

Lumivalkoisia ihanuuksia

Tämä sopii nyt kyllä ilmaan kuin nenä päähän. Taivaalta tulee lunta suunnilleen vaakasuorassa hillittömän tuulen kera ja ulkona tuntuu kuin nastoja sataisi kasvoille, mutta se lumi...
Olkoot ilma muuten mitä tahansa, aina se ensi lumi on just se ensilumi :)

Siitä lumen valkeudestapa sitten päästäänkin näihin ihanuuksiin, jotka tuli minulle yhteistyön kautta Koru-Storelta.


Tämä strassisomisteinen rannevitja sopii täydellisesti vaikkapa pikkujouluasun piristykseksi, tosin tämä toimii arkisenkin asun piristeenä tehden arjestakin vähän juhlavamman. 

Tämä on kulkenut itselläni ranteessa lähes koko ajan simppelin tyylikäs rannevitja, joka sopii jokaiseen tilanteeseen. Tästä on tullut myös yksi melkeimpä vakiovarusteista jokaiseen päivään.


Se, mikä näissä on minun mielestä ihaninta, nämä tuntuu ranteessa todella hyvältä eiväthä hierrä eikä ahdista, siksipä niistä onkin tullut vakiovarusteita. Monikin rannekoru on käytössä vähän ehkä ahdistava ja saattaa jopa raapia rannetta, mutta nämä ei sitä tee. Tässä on yksi aivan ehdottoman hyvä joululahjavinkki!!



Mitäs tykkäätte? Itse ensin ihastuin ja kun käsiini sain, rakastuin...
Käykääpäs kurkkaamassa koko valikoima TÄÄLTÄ

Mahtavaa viikonloppua kaikille!



sis. yhteistyökumppanin mainoslinkkejä



4 kommenttia:

  1. Kivan näköisiä ja nyttävätkin mukavan tuntuisilta. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on käytössä tosi mukavian tuntuisia, eivät ahdista eikä raavi. tykkään ihan tosi paljon käyttää ihan päivittäin :)

      Poista
  2. Nämä on tosi kauniita, ja just näyttävät keveiltä. Arkeakin on kiva piristää tällaisilla pikku ihanuuksilla! Tosi kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on sellaisia näyttävän huomaamattomia ja huomaamattomia siinä mielessä, että käytössä niitä tuskin huomaa,kun istuvat käteen ihan täydellisesti :)

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)